Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 4 | 5 | (Page 6) | 7 | 8 | .... | 20 | newer

  0 0


   Ronan og Erwan Bouroullec har designet en ny kolleksjon for Hay til Københavns Universitet (KUA). Kolleksjonen inkluderer en trestol, en bar krakk og flere bord. Utgangspunktet for denne serien er et gammelt universitet stol, designet av arkitekt Bernt Pedersen Dette var en av nyhetene jeg fikk se da vi besøkte Hay Store på Strøget i forbindelse med bloggturen med VisitDenmark.


  0 0

  Jeg storkoser meg på bloggtur til København og går opp en flott rute til vi skal på Bloggbliss i juni. En guide med det beste av hva København har å by på kommer etterhvert. Du kan følge oss på instragram (#bloggturkøbenhavn) og  du vinne et DFDS Seaways cruise for to personer i Commodore lugar m/frokost + en overnatning på ekslusive First Hotel Skt. Petri, mitt favoritt hotell!

  I dag avlutter vi dagen med enda mer dansk design, legges det sistet bildet legges ut på Facebooksiden Det er dejlig å være norsk – i DanmarkGjett hvilket sted vi befinner oss på, send inn ditt svar HER og du er med i trekningen av en tur til herlige København. Lykke til!  0 0
 • 04/26/13--01:48: Uterom : Dipdye puter
 • Etter tre fine dager i København vår det rett på jobb i går. Heldigvis var værgudene med oss og solen varmet fra en nesten skyfri himmel. Perfekt for en sommerstyling. Jeg valgte å beholde alle putene fra Bloomingville etter stylingen, og dermed er terrassen klar for bruk. Det er mange merker som har Dipdye puter denne seongen, men disse synes jeg er de fineste. Vi skal være hundepassere i helgen og skal ta en sikkelig runde i hagen i morgen. Ønsker deg en herlig fredag!
  0 0
 • 04/27/13--00:00: Foto : Marilyn Monroe
 • Jeg har hatt en facinasjon for Marilyn Monroe så lenge jeg kan huske og da jeg bodde i San Fransico kjøpte jeg alle biografier jeg kunne kommer over, noe som etterhvert sporet meg over på James Dean, og MarlonBrando. Jeg har lenge lett etter et bilde av henne som var relativt ukjent,  og dette bildet fant jeg i Roma ifjor. Endelig er det kommet opp på veggen  – den eneste blondinen som slipper inn på vårt soverom! Det var bare ett eller annet med henne...  0 0
 • 04/27/13--07:50: Design : Camila Sanhueza
 • I dagene som kommer vil jeg presentere de fire norske finalistene til den prestisjefylte globale designkonkurransen Electrolux Design LabOver 1700 bidrag ble i år sendt inn til konkurransen, som går ut på å designe produkter eller tjenester til fremtidens hus og hjem. Jeg begynner med søte Camila Sanhueza fra Stavanger. Hennes idè er en ”støvblomst” som ikke samler blomsterstøv, men husstøv og som gir et bedre inneklima.

  – Ideen til å utvikle et produkt i konkurransekategorien Natural Air kom en kveld jeg satt og slappet av hjemme. Jeg ønsket meg en beroligende stemning, varme farger og behagelig belysning, og ble inspirert til å lage et produkt som kunne gi meg nettopp dette. Jeg fortsatte å jobbe med dette konseptet og endte opp med The Sprig som ble min endelige besvarelse til konkurransen, sier Camila, som har sitt daglige virke på NTNU i Trondheim.  The Sprig er et produkt som gir brukeren mulighet til å velge stemning samtidig som den rengjør luften i hjemmet. The Sprig er formet som en kvist og bladene er små skjermer. Som alle andre skjermer vil bladene tiltrekke seg støv som følge av statisk elektrisitet. Støvet vil ikke legge seg på skjermene, men føres bak bladet, gjennom greinen og ende i en liten beholder i bunnen av produktet. Hva som vises på skjermene vil du kunne kontrollere gjennom en app, du vil kunne velge enkle mønster, farger og lysstyrke.


  0 0
 • 04/28/13--11:44: Mine favoritter
 • Inspiret av København har jeg satt sammen en collage med noen av mine favoritter. Tiden strak ikke helt til og jeg rakk dessverre ikke innom alle mine faste stoppesteder. Men i morgen gir jeg deg noen tips, til både butikker, hotell og ikke minst en av de beste vintagebutikkene i byen! Nyt søndagskvelden!
  1. Lampe fra Bloomingville
  3. Lys i glass
  4. Pute med paljetter

  0 0
 • 04/28/13--23:30: Hotell : Skt. Petri
 • Da jeg var på Bloggtur med VisitDenmark for nøyaktig en uke siden bodde vi på mitt favoritthotell, Skt. Petri. Dette ble syvende gang jeg overnattet på dette hotellet, og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. First Hotel Skt. Petri er Københavns ledende designhotell. Hotellet ligger i hjertet av København, nærmere bestemt i Latin Quarteret, og bare et steinkast fra min stamkafe i Fiolstrædet, Paludan Bogcafe. I samme gate som hotellet ligger også Henrik Vibskov og Time´s Up Vintage der du kan finne skatter fra både Dior, Channel og YSL. Åhhh lykke! Jeg skal gi deg en større shoppinguide senere.

   First Hotel Skt. Petri er det perfekte stedet å bo når jeg besøker København. Til tross for at jeg ikke er frokostmenneske går jeg aldri glipp av dagens viktigste måltid på Skt. Petri. Denne gangen fikk jeg et nydelig rom med stor terrasse og badekar, derfor stod jeg tidlig opp, tok meg et bad, tullet meg inn i morgenkåpen og jeg satte meg ut på terrassen for å sjekke mail, før jeg gikk ned til frokosten. En perfekt, stille start på dagen.

  I dag reiser jeg tilbake til Danmark, Jylland denne gangen, der jeg skal gjøre en styling. Følg meg på instagram @hviit for snapshots. Ha en super dag!
  Rommene har  forskjellige fargepaletter, bått, gult, rødt og grått.
   Jeg fikk sistnevnte, det passet perfekt for meg.
  Vakker messing i trappene, deilig Chill-out musikk i heisen. Jeg tok heisen :)  Den største suiten er på hele 92 m2 med en terrasse på ikke mindre enn 63 m2.

  0 0
 • 04/29/13--21:59: Trend : Kobber på badet
 •  Så er jeg tilbake i Danmark igjen. Denne gangen på stylingjobb for Comfort. Hele prosjektet er superhemmelig, meg jeg lover at det kommer til å bli helt fantastik. Med 6 kg overvekt (igjen) og flere UPS-sendinger ned til location er jeg snart klar for en lang, men spennende dag. Hva jeg har i kofferten er nesten en statshemmelighet, men at jeg har tatt med meg kobberhengere fra Hay er vel ikke en stor overraskelse for noen. Ha en herlig dag!


  S-kroker og hengere i kobber.
  Bildet er lånt her.

  0 0


  Live Margrethe Kvelland fra Bjørndal i Oslo er plukket ut blant de beste konseptene som har gått videre i den prestisjefylte globale designkonkurransen Electrolux Design Lab og er den andre av fire finalister jeg presenterer denne uken. Et  levende tak ideen som førte henne til delfinalen i konkurransen.  – Ideen til The Living Ceiling kom da jeg var hjemme i Oslo i juleferien. Jeg så at taket var den eneste flaten i rommet som ikke var utnyttet på noen som helst måte - bortsett fra til lamper. Ideen er å aktivisere takflaten på en ny måte, slik at den kan bringe naturlig luft inn i bygninger, forklarer Oslo-jenta som til daglig har sitt virke på NTNU i Trondheim.


  Urbanisering fører til trangere hjem, dårligere luftkvalitet og et mer stressende liv totalt. God luft baserer seg på så mye mer enn bare luftkvaliteten i seg selv, og derfor har Live Margrethe fokusert på å gjenskape forståelsen vår av hva som er frisk luft: bevegelse, lys, romslighet og renhet, sier hun videre. Hun har introdusert en funksjon som gjør det mulig å gjenskape spesielle stemninger gjennom bevegelse, lys og lyd. Hva med en lun dag på landet, en frisk dag i skogen eller en stjernehimmel på natten? Jeg gleder meg i alle fall til fortsettelsen.  0 0


  Nå sitter jeg på flyplassen i Danmark etter to lange, men fantastiskr dager med styling for en ny Comfortkatalog som kommer ut den 14 juni. Er så sliten at jeg skjelver, men i innboksen min lå en nyhtensmail fra Ikea, og dette må jeg bare dele med deg!

  Tallerkener som dekorasjon på veggen er ganske vanlig i de tusen hjem, det er også de store runde knappeknaggene. Men gigantknapper i tallerkenstørrelse som veggdekorasjoner? Nå snakker vi om noe nytt! Disse kule veggdekorasjonsknappene fås i et sett på tre men ulike farger/mønstre. Jeg skal male mine helsvarte, to høyglans og en i matt. Knappene er laget i pulverlakkert stål og er 25 og 28 cm i diamater. Designet av  M. Vinka og M. Karami for Ikea.  0 0
 • 05/02/13--11:29: Smakfull design
 • Jeg har fått en ny dille: Wish fra danske SEIMEI. De finnes flere ulike smaker, men dette er mine tre favoritter;  Mind Focus, med smak av bringebær og blod-appelsin, Energy Booster med smak av maracuja, og ikke minst Sunrays Bottled, med eksotisk smak av ananas og guanabana.


  Sammen med Bonos kone, Ali Hewson, og Julianne Moore, er Helena Christensen talskvinne for SEIMEI Fondet. Helena og er også SEIMEIs vakre ansikt utad og har vært involvert  i flaskens design og i produkternes innhold og smak. Det er nemlig slik at når du kjøper en flaske Wish støtter du fondet og et veldedig formål. Du kan selv komme med forslag til hva fondet skal støtte, slikt liker vi! Men smaken... den elsker jeg! Wish er ikke kommet til Norge ennå, men skal du til Danmark kan du få tak i den allerde på flyplassen!    PS. Dette er IKKE et sponset innhold :)
  0 0

  I morgen skal vi ha opptak her hjemme, og hele stuen skal klargjøres til foto i dag. Akkurat nå står det ikke mindre enn 9 store kolli med props bak sofaen, og så snart jeg har fått i meg litt frokost setter jeg i gang med stylingen. Denne gangen har jeg bestemt meg for at jeg skal lage all maten selv, så derfor er det greit å ha stylingen ferdig i god tid. Dette kommer til å bli så bra, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet når det kommer på trykk om ikke lenge. 

  Her har jeg brukt flere små metallvaser fra Day Home og de nye brettene fra NioNio. Disse brettene er fine til å bare være på kjøkkenet, eller hva? Ha en super fredag!

  Bestikk fra Kay Bojesen og serviett fra Tine K Home. Brett fra NioNio.


  0 0
 • 05/04/13--12:40: Daybed fra Housedoctor

 • Vi er i gang med å lage et kreativt rom. Et rom som bare er mitt, der jeg kan male, tegne og tenke ut nye ideer. Siden jeg jobber med så mange ulike prosjekter trenger jeg et nytt sted å jobbe siden kontoret kan bli litt for synlig når vi har besøk på showrommet. Noen hemmeligheter må forsette å være hemmeligheter litt til, og siden jeg trenger litt plass å boltre meg på og ofte ikke har muligheten til å rydde opp hver gang jeg forlater "åstedet" tror jeg dette kommer til å bli et rom jeg kommer til å elske å jobbe i.

  Daybed Housedoctor


  Jeg skal plass ha et stort skrivebord og mange moodboards på veggene. Og ikke minst til en Daybed fra Housedoctor. Vi får inn en ny levering allerde om to uker, og da skal jeg jammen investere i en slik. Så der skal jeg ligge, med en bunke magasiner, tegnebrett og penn i umiddelbar nærhet. Oh yes, dette hjemmekontoret skal jeg bruke!  Daybed Housedoctor

  Daybed Housedoctor

  Fotograf: Kristofer JonssonStyling: Pella Hedeby & Marie Ramse
  Via Hitta hem

  0 0
 • 05/06/13--08:44: Article 2
 • Via


  0 0  Mange har allerede forelsket seg i Omaggio kolleksjonen fra Kähler og nå kommer det  stripete designet  inn på kjøkkenet  også. De nye delene passer perfekt inn i den nordiske kjøkken og lett kombineres med det vi allerede har. Min favoritt er oppbevaringskrukkene med trelokk. Er de ikke fine? Resten av serien legges ut i løpet av dagen:)  0 0
 • 05/07/13--11:33: Hjemme hos : Jennifer Hagler
 • Jeg har en fast liste over blogger jeg må besøke hver dag, og Jennifer Haglers A Merry Mishap er en av dem. Denne bloggen har jeg fulgt så lenge jeg kan huske. Jeg elsker stilen hennes som for det meste går svart og hvit, med ikke uten glimt i øyet og mange vakre blikkfang. Søte Jennifer lager også de vakreste smykker som hun selger på Etsy. Du kan lese mer om Jennifer i siste utgave av Rue Magazine. Absolutt verdt å få med seg!
  Foto Jennifer Hagler, via Rue Magazine.


  0 0

  Det tar i gjennomsnitt 15 minutter å støvsuge.15 minutter som jeg fint kan gjøre noe annet... inntil nylig, nå gjør jeg det mer enn gjerne. Etter å ha prøvd Electroluxs nye UltraSilencer synes både jeg og barna at det faktisk er gøy. Barna elsker det ergonomiske håndtaket med fjernkontroll. Fra teppe til gulv, ned med styrken, forsiktig rundt legoklossene og opp på teppet igjen med full power :) Lykke med slike nye tekniske ting. 

  Jeg er mest fornøyd med lydnivået som ikke bare er det laveste på markedet (ned til 61 dB, noe som er lavere enn en vanlig samtale). Noe som gjør at jeg kan støvsuge og ta en telefonsamtale eller to i samme slengen. Med det beste er når jeg bestemmer meg for å rengjøre både hus og hodet! Da lytter jeg til Clean Your Mind  som er et program for uformell meditasjon – laget for å passe til den tiden det i gjennomsnitt tar å støvsuge. Clean Your Mind-programmet er laget spesielt for bruk under støvsuging og inneholder instruksjoner for uformell meditasjon. Jeg har prøvd det, og jeg elsker det!   Og lang ledning gjør at jeg rekker rundt i hele etasjen!   Nå er det din tur! I samarbeid med Electrolux gir jeg bort en UltraSilence. For å være med i trekningen må du klikke innom Electrolux sin kampanjeside, se introduksjonsfilm av deres meditasjonsprogram. Du kan lytte til det nederst til høyre på siden her, eller du kan laste ned medisjonsprogrammet til iTunes, spotify eller SoundCloud, og så må du svare på disse to spørsmålene:

  1) Hvilke øvelser inngår i meditasjonsprogrammet "Clean Your Mind"?

   2) Hvilken meditasjonsøvelse ga deg størst utbytte? 

  Jeg trekker en vinner den 15.mai. Lykke til!

  0 0
 • 05/08/13--09:31: Utfordring: Bruktduellen
 • Denne månden utfordrer NIB oss til å vise frem vårt beste bruktkjøp. Det dyreste bruktkjøpet jeg har  er Jildelampen, jeg endte opp med å betale dobbel moms og toll så den kostet med en liten formue. Men det kjøpet jeg er mest fornøyd med er de originale Arne Jacobsen stolene som jeg kjøpte på auskjon i Danmark for flere år siden. Jeg kjøper aldri fake design, det er noe som ikke kommer inn i huset her, men jeg er alltid på jakt etter gamle klassikere.

  Disse er så gamle at de er myke i ryggen og for det meste står stablet i et hjørne av stuen. (Legg merke til at det er kun tre stoler, den fjerde stolen knakk ryggen på en fest, men det var veldig gøy... akkurat da.) Jeg har garasjen full av møbler jeg ikke har plass til, kanskje jeg burde ha ett garasjesalg eller legge de ut på finn.no jeg også?
  0 0
 • 05/09/13--23:30: Hotell: Bella Sky Comwell
 •  Med sine 23 etasjer er Bella Sky Comwell Nordens største hotell, kanskje det mest estetiske også. Arkitektkontoret 3XN har fordelt de 812 rommene på to diagonale tårn, og på 17. etasje i tårn 2 har vi jenter fått en egen etasje med navnet Bella Donna Floor. For å komme inn i denne etasjen må man ha et eget nøkkelkort og vel inne på rommet finner vi magasiner, lekre skjønnhetsprodukter og minibar med bl.a. smoothies og champagne. Honey, I´m home!
  Men det lønner seg å booke tidlig, det finnes kun 20 rom på Bella Donna. Alle rommene er innredet med  Arne Jacobsen og Gubi lamper, og møbler fra Vitra og Hay, bl.a About A Chair.

  Utsikten fra de rommene vi fikk besøke var helt utrolig, og en gåtur over gangbroen mellom de to tårnene fikk det til å kille litt ekstra i magen. Da var det godt å roe nervene med en glass champagne i Sky Bar i 23.etasje etterpå. Jeg vi si at dette er et perfekt sted å se både solnedgang og tordenvær.   Foto: Linda Elmin & Bella Sky Comwell.


  0 0
 • 05/11/13--08:06: DIY: Fargegradering
 • Denne DIY saken har jeg gjort for Fargerike. Superenkelt og gir en nydelig effekt. Graderte farger, eller dip dye som det heter på "godt norsk", er en trend vi har sett mye av i motebildet og er fortsatt veldig fremtredende for høsten og vinteren. Innenfor interiørbransjen spås dette uttrykket som aktuelt i flere sesonger fremover. Det kan lett forveksles med tie dye, men er på tekstil laget med en helt annen teknikk. Mens tie dye eller batikk, som vi kaller det her i Norge, er laget ved hjelp av rep rundt tekstiler som legges i vann, dyppes en del av tekstilet i farget vann ved dip dye / fargegraderingseffekten (derav navnet). Dip Dye gir en herlig akvarellaktig effekt på tekstilene, som også er en trend vi ser mer og mer av.


  Stolen er fra Hay.

  Å skape en fargegradert vegg er enklere enn det høres ut som. Fremgangsmåten er som følger:  


  Begynn med å male hele veggen i den lyse nyansen. Vi har valgt en  nyanse i lilla: Isbit Med LavendelFr1303. Når malingen er helt tørr, tegner du med lett hånd en strek omtrent midt på veggen slik at du får en pekepinn hvor graderingen skal begynne. Den mørkeste fargen heter Elegant Lavendel, FR1301. Du kan gjerne bruke flere nyanser eller større kontrast for en mer markant gradering. Fremgangsmåten er den samme. Mal så nedenfra og oppover med den mørkeste nyansen til du kommer til streken. Bruk rikelig med maling over streken, og dra malingen oppover med en tørr pensel. Det er viktig at du med jevne mellomrom tar et skritt tilbake og ser på veggen fra litt avstand for å kontrollere om graderingen er jevn. Forsett å jobbe med malingen oppover, og helt til slutt går du over med en myk klut slik at du får en myk og jevn overgang.

  Styling: Linda Elmin
  Foto: Sturla Bakken
  Couresty of Fargerike
older | 1 | .... | 4 | 5 | (Page 6) | 7 | 8 | .... | 20 | newer