Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7) | 8 | 9 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 05/12/13--00:53: Article 1 • 0 0
 • 05/12/13--10:25: Sengetøy fra Hay
 • Siden dagen begynte med regn ble hagerabeidet lagt på vent. Jeg fikk jobbet et par timer og har sortert alle skuffer på kjøkkenet (Note to self: ikke kjøp mer melis, vi har plenty) Og jeg har skiftet på alle sengene – nyvasket, sommerlig sengetøy fra Hay, ingenting er som å legge seg i fresht sengetøy. 

  Ha en super søndag og husk Giveawayen som jeg trekker i morgen.  0 0
 • 05/13/13--00:58: Budnadspledd til 17.mai
 • Jeg elsker budnader, det er et vakkert syn på skolegården 17.mai med alle de nydelige antrekkene. Dessverre har jeg ikke egen budnad, jeg tror jeg fikk nok da jeg som 20-åring påtok med jobben med å montere en budnad for en venninne. Vi usatte det til det siste og satte oss ned 15 mai. Skjønner ikke hva jeg tenkte på, men det ble 17.mai det året også – vi ble akkurat ferdig til barnetoget.

  I år skal vi ha gjester til middag. Store og små, vi blir rundt 25 - 30 stk. Jeg skal legge frem en bunke med budnadspledd så kan vi sitte ute så lenge været holder til det! 


  Bunadspleddene er designet av Andreas Engesvik og produsert av Mandal Veveri.
  0 0


  Electrolux Design Lab er en futuristisk designkonkurranse der designstudenter over hele verden inviteres til å delta og hovedtema for årets konkurranse er Inspired Urban Living. Allerde 15. mai får vi vite hvem som går videre i finalen. Her presenterer jeg de to siste finalistene fra Norge.
   Stine Marie Hjetlands har gått videre med en ide om å skape et underholdende kjøkkenspill som aktiveres under matlaging for å tiltrekke flere barn på kjøkkenet. «Edukitchen» er en smart kjøkkenbenk med korresponderende hansker som gjør matlaging om til et spill. Det veileder, underviser og fordeler oppgaver, samt belønner deg for innsats og evner. – Barn blir ofte glemt når det lages mat, med det resultat at de mister interessen og dermed basiskunnskap om mat. Det er få foreldre som har tid til å lære barna om matlaging, så vi trenger noe som får barna inn på kjøkkenet, som veileder, men som samtidig er morsomt,  forteller Stine.


  Les mer om Stine Maries konsept her


  Sverre Helland ville utvikle et produkt i konkurransekategorien Natural Air. Luftrensere på markedet i dag er som regel en anonym boks og Sverre ville lage et produkt som ikke bare renser luft, men som også gir deg den friske opplevelsen av Natural Air.  Resultatet ble Portal som er en modulbasert luftrenser som skal skape en opplevelse og en atmosfære. I tillegg til å sende ut ren luft, bruker den lys til å gjenskape atmosfæren i et bilde brukeren selv kan velge. Ettersom systemet er modulbasert kan brukeren selv bestemme størrelse og utseende på det ferdige produktet. – Selve luftrenseren er bærbar så brukeren kan ta den med seg dit den trengs og sette den tilbake i rammen for å lade den opp. Dette gjør også at systemet stadig endrer form, sier han.
  0 0
 • 05/13/13--23:37: Gammel favoritt
 • Jeg må alltid ha friske blomster i huset. Jeg bruker heller den siste femtilappen på en bukett blomster enn middag hvis jeg måtte velge. Cala hadde jeg helt dilla på en lang periode, men så synes jeg det ble litt vel minimalistiske. Men så fikk jeg øye en potteplante som bugnet av med lilla Calaer. Jeg liker fargen og med et dusin utsprugne blomster var dette et kupp jeg ikke kunne la gå fra meg. Og er jeg heldig kommer det kanskje flere blomster etterhvert.
   Jeg kan jo krysse mine (ikke-så-grønne) fingre! Ha en super dag!


  Lilla cala i mintgrønn vase.
  0 0
 • 05/14/13--10:13: Grand Hotel i årets farge

 • For andre gang fornyer Fargerike og Grand Hotel, Oslo en suite i Årets Farge, som i 2013 er lilla. Denne gangen var det den populære Mikado-suiten som ble valgt til fornyelse. Suiten er innredet etter fargekartet, med temaer og fargepaletter underlagt stilretningene Norsk Elegant, Norsk Skandinavisk og Norsk Eklektisk.

  Stilretningen Norsk elegant,  feminin og tilnærmet klassisk, finner vi i den store stuen. Her møtes jeg av florlette lavendeltoner og en lys og behagelig fargepalett dominert av lavendeltone. Fargene kombineres med lette nyanser av hvitt, grått og en vakker dus pudder-tone. Det er florlette tekstiler, paljetteputer, gull og en glamorøs tilnærming som det er umulig å beskrive som annet enn vakkert.


  Den vakreste paljettputen er en av gullelementene i stuen.


  Beveger vi oss inn i kontoret, finner vi temaet Norsk Skandinavisk. Dype, støvete nyanser, møter strammere former, og godt norsk håndverk. En noe mer glamorøs tilnærming enn i fargekartet, på grunn av hotellets ærverdige arkitektur og historie. Fremover kommer det til å handle mer om å dyrke det norske, men vi blir fortsatt inspirert av danskenes enkle linjer og forsiktige fargepalett. 


  Norsk Eklektisk er temaet i soverommet. Modig, fargerik og utfordrende. Med brennende hete silkegardiner i korall mot dramatisk purpurfargede vegger, er soverommet fylt med spennende kontraster, både i fargebruk og møblering. Denne stilretningen blir enda viktigere i årene fremover, og er en livsstil og tilnærming til livet. Dette er en personlig stilretning, som handler om å gjøre ting på egne premisser. Du bruker favorittfargene dine fordi det er de du liker, blander stilretninger og skaper et personlig og unikt uttrykk, som kan være alt fra dramatisk og fargerikt til sobert og enkelt. Humor er viktig, og det samme er fargene, uansett om de er mørke eller lyse. Denne måtte jeg jobbe litt med da jeg begynte å jobbe for Fargerike, men nå omfavner jeg stilen. Dette er det rommet jeg likte best i suiten.  Budnaspledd designet av Andreas Engsvik passer perfekt inn i stilen.


  I år er det 150 år siden Edvard Munch ble født, og jammen fant de ikke et av hans malerier i skattekammeret på Grand.

  Alle foto: Fargerike.

  0 0
 • 05/15/13--12:48: Vinneren er...
 • Vinneren av Electroluxs UltraSilencert er: Ole-Martin! Send meg en mail, linda@hviit.no, med navn, adresse og mobilnummeret ditt, så har du snart en støvsusuger i hånden og meditasjon på øret! Gratulerer! 

  PS. Allerede i neste uke kommer det en ny giveaway med premier for flere tusen kroner...  0 0
 • 05/15/13--23:40: Dagens
 • 1000 ting på listen i dag med både jobb, møter, og forbredelser til 17.mai festen i morgen. Vi blir rundt 25 personer, store og små rundt bordet. Ha en herlig dag!

  Bildet fra Bloomingville finner du her.


  0 0
 • 05/19/13--10:41: Ut i vår hage
 • Hva skjedde egentlig med våren? Hoppet vi over den og gikk rett til sommer eller er det jeg som ikke har fulgt med? Men dette er helt supert! Håper du også har nyt fridagene og har fått ladet batteriene. Vi har brukt dagene på grilling, graving i hagen og mye kos. Jeg har store planer for hagen i år, og vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Da var det godt at en snill nabo som kom kjørende med en gravemaskinen tok, helt bokstavelig, tak i tingene. Og med et var vi spart for mange timers arbeid. Men når noe er revet ned, må noe annet bygges opp igjen :) Skal vise deg senere hva vi holder på med.  0 0
 • 05/20/13--07:16: Trend: Høyt på strå
 • Når solen varmer tar vi frem strandveskene våre, og er den i strå er du hot, hot hot! Strå, strie og bast er det nye svart i følge stylist Caroline Skjelbred og siste nummer av Elle. Jeg har har funnet tre favoritter fra noen av de største motehusene, men billige er de er ikke.  1. Michael by Michael Kors, ca 2600 kr.
  2. Juicy Couture, ca 1300 kr.
  3. Emilio Pucci, ca 3300 kr.

  Men siden jeg hverken skal til Saint Tropez eller The Hamptons denne sommeren (akkurat som om jeg pleier å være der) klarer jeg meg fint med disse favorittene, som er hakket rimeligere.  1. Bloomingville, 199 kr.
  2. Tine K, med paljetter, 599 kr.

  Hvilken liker du best?

  0 0

  Da jeg var på BloggturKøbenhavn med Visitdenmark, var et av stoppene på programmet  et besøk hos Rosendal Design Groups hovedkontor i vakre Hørsholm. Bygget er tegnet av Kim Utzon Arkitekter og  er ikke på mindre enn 5000 m2. Et praktbygg med andre ord. Vi fikk en omvisning på alle showroom; Holmegaard, Rosendahl, Rosendahl Timepieces, Global og Kay Bojesen. Selv om bygget er nytt og moderne er det mye historie i veggene. Jeg liker at de er stolte av den danske designarven.    Arne Jacobsen er en av de som har satt sitt  preg på arkitektur og design i mer enn 50 år. Hans produksjon var enorm – både bygninger, møbler og ikke minst klokkene som ble relansert av Rosendal Design Group i 2010. Etter mange år i glemmeboka gjør bordklokken til Arne Jacobsen et comeback. Takket være oppdaterte funksjoner som snooze og lyssensorer, er dette både en klokke og en effektiv vekkerklokke, men de fleste (leg jeg) vil nok bruke den som et designobjekt. Jeg gir bort en bordklokke i fargen Bordeaux

  Legg igjen en kommentar innen 26 mai kl 20.00, så er du med i trekningen.
  PS. Jeg har mange Giveaways på listen, følg gjerne med på instragram @hviit og facebook, så går du ikke glipp av noe:)


  0 0
 • 05/23/13--00:00: Mine favoritter: Te-tid
 • Regnværet legger ingen demper på humøret her i huset. Tvert i mot. Jeg vet jo at sommeren er rett rundt hjørnet, så da tar jeg meg tid til å nyte både tordenvær og tunge mørke skyer. Teen fra By Nord smaker nydelig, og varmer kalde fingrene som har vært ute på photoshoot en tidlig morgen. Her mine favoritter denne regntunge torsdagen. Nå skal jeg straks ut på styling for Elle Decoration, men i kveld er jeg å finne i sofaen igjen, med en tekopp og sjokolade innen rekkevide. Ha en super dag!

  Teboks og sjokolade fra Nicolas Vahé, te fra By Nord, brett, pledd og wallstickers fra Ferm living og krus fra Bloomingville.


  0 0

  Jeg sitter her og forbreder meg til trendforedraget jeg skal holde neste uke i Stavanger og Haugesund, og bare må dele disse fine bildene med deg. Disse er hentet fra Dansanis siste kataolog. Her er det mye inspirasjon å hente hvis du  har planer om å pusse opp badet. Foredraget jeg skal holde handler ikke om å renovere hele badet, det overlater jeg til de proffe folka. Men det handler om hvordan man kan skape sin egen private oase, og om hvordan man kan oppdatere badet på en enkel måte og uten å tømme lommeboka.


  Bilder via Comfort/Dansani

  Jeg har fått lov til å invitere med meg noen bloggere, så hvis du har lyst til å få litt inspirasjon, bobler, enkel servering og en hyggelig overraskelse er du hjertelig velkommen!  
  OBS. Begrenset antall plasser!

  Stavanger: Comfort Stavanger, Gartnerveien 25. Mandag  27 mai, kl 17.00 - 20.00 Send en mail til stavanger@comfort.no for å melde deg på.

  Haugesund: Comfort Haugesund,  Longhammarvegen 7. Tirsdag 28 mai kl, 18.00 - 20.00. Send en mail til Kjersti.losnegaard@comfort.as for å melde deg på. Mer informasjon finner du her

  Håper jeg ser noen kjente fjes. Sees vi?

  0 0
 • 05/24/13--11:00: DIY: Neon tasselsmykke

 • Du trenger :
  Litt kraftig snøre, f.eks neonrosa og neongult til 59 kr for 100 m.
  En saks.
  Et kredittkort til å vikle snoren rundt
  Lim.

  Begynn så surre snoren rundt kortet. Ta bunten forsiktig av og knyt en annen snor ca 2 cm nedenfor toppen. Fest gjerne med litt lim. Klipp opp den nederste delen og trim kanten jevn. Tre i en snor i den øverste løkken og volia! Tasslene kan også brukes på en nøkkelring eller som dekorasjon på gaver. Eller lag en kjempestor ved surre snoren rundt et magasin. Det blir dødskult på veggen!


  Bilder via den fine bloggen Thesweetestoccasions


  0 0
 • 05/26/13--10:23: Mine Favoritter: Sommerfest
 • Denne sommeren kommer til å bli helt fantastisk! På agendaen står både bursdager, sommerfester og ikke minst bryllup. Jeg elsker fester, både som vertinne og som gjest. Og jeg ser for meg at denne sommer kan vi sitte utendørs gjennom hele festen. Vi har gjort det enkelt for deg som planlegger fest i sommer og har samlet  alle våre favoritter under kategorien... ja nettopp; SOMMERFEST. Håper du finner noe du liker!    Skap stemning  med Happy Lights 

  PS. Du vet at du kan lage en ønskelsite på hviit.no som du kan dele med alle vennene/gjestene dine på facebook?

  PSS. Husk å bli med på Give Awayen vår, vinneren trekkes i kveld, og annonseres i morgen:)

  0 0
 • 05/27/13--23:43: Locations søkes
 • I neste uke, tirsdag og onsdag og vi er på jakt etter den perfekte location for foto –  Et kjøkken med personlighet med åpen løsning, helst mørke fonter,  gassovn hadde vært supert og mye daglys, noe a la disse inspirasjonsbildene. Du bør helst bo i Oslo omraådet eller max 1 time utenfor. Noen som kan hjelpe meg? Send gjerne noen bilder på 92846444 eller send en mail til linda@hviit.no.
  Og ja vinneren av Arne Jacobsen klokken.... Det er nok en mann! Tim er navnet og MoskusInterior er bloggen. Send meg en mail : linda@hviit.no, så er klokken snart på ditt nattbord Tim.

  0 0
 • 05/28/13--10:57: Din nye shoppingvenn
 • Jeg skal glatt innrømme det, jeg har alle sammen! Og jeg elsker dem, hver eneste en! Min favoritt denne uken er shoppingbagen med spørsmålstegn, men den blå jeg kommer til å bli min favoritt på stranden i Sitges.
  Hvilke liker du best?  0 0
 • 05/30/13--00:46: Trend: Golden Chain
 • Jeg har ikke engang fått pakket ut kofferten etter at jeg kom hjem i går, før den skal pakkes igjen. En ting jeg vet skal bli med til CHP Bloggbliss er det nye smykket fra Sense of Joy. Er det ikke vakkert?  PS.  I dag må du følge med i mailboksen din om du abonnerer på vår nyhetsbrev: Vi presenterer et nytt merke som vil få interiørhjertet ditt til å slå salto! Gled deg!

  0 0
 • 06/01/13--00:05: Hotell: Stay Copenhagen
 • For 8 gang i år er jeg i Danmark igjen, denne gangen på Bloggbliss i regi av NIB. Jeg skal holde et fordrag om styling for 37 andre fine bloggere. (Sommerfugler i magen)

  Vi bor på sexy Stay Hotell på Islands Brygge. Her er det komfortabel skandinavisk minimalisme, designet av danske Hay. Gulvene i rommene er FANTASTISKE, hvite, myke, lydløse... Det tar ca 20 min å gå inn til Strøget, men bare 5 min å gå til Christiana hvis man er litt mer alternativ. Islands Brygge er en  av de nyeste bydelene i Købehavn, men har allikevel en sjarm og personlighet med kombinasjonen av spennende arkitektur og grønne lunger. Anbefales!

  Et slikt rom har jeg, men med utsikt til vannet. Enda bedre.  0 0
 • 06/03/13--00:36: Nyhet: Muuto
 • Vi har fått inn Muuto! Det beste av skandinavisk design.  Noen av favorittene er allerde lagt ut, resten kommer i løpet av dagen. Lamper, sofa, stoler, puter, bord og... Jeg trenger ikke si mer... Du kan forelske deg her:
older | 1 | .... | 5 | 6 | (Page 7) | 8 | 9 | .... | 20 | newer