Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 03/25/13--02:45: Det beste med badstue
 • Ingenting er bedre enn en time sauna etter en lang dag på ski. Når vi er på hytta stiller jeg inn timeren slik at jeg kan gå rett inn i en varm badstue med engang skituren er unnagjort. Det er belønningen når jeg halvveis på returen nok engang lover meg selv å snu litt tidligere på neste skitur. Jeg kunne godt tenke meg en pause i denne badstuen.

  Via Pintrest 
  Men i år tilbringer vi hjemme. Hytta er utleid og vi har bestemt oss for en sosial påske med venner på lunsj og middag nesten hver dag. Ja, også har vi et "lite" prosjekt på gang i underetasjen... mer om det senere.

  Se flere hotte badstuer på comfort.no

  0 0
 • 03/26/13--00:26: Etterlysning!
 • Jeg er på jakt etter unike, spennende og personlige garderobeløsninger, Walk-in som Carrie, smarte løsninger eller en Wow-garderobe som gjør at man mister pusten?  Har du en Ikea løsning, eller har du fått det spesialtilpasset, eller kanskje du rett og slett har en stang hengende fra taket?

  Vi legger vekt på at garderoben skal inspirere og ikke være mainstream. Finner jeg dette hos deg, eller noen du kjenner? Send meg bilder og noen linjer til linda@hviit.no. Jeg skal lage en sak om garderober, ikke klærne men hvordan de oppbevares, for et av mine favorittmagasiner. Saken kommer på trykk ganske snart, så det er fint om du bor i Oslo området. Gleder meg til å høre fra DEG!


  Har du skoene dine på utstilling?


  Orden og system?


  Drømmegarderoben?


  Stramt og stilig?


  Fargekordinert?

  Alle bilder fra Pinterest.


  0 0
 • 03/27/13--04:29: Putekrig
 • Den fargen vi ser i motebildet hver sommer er militærgrønn, den er avslappende med samtidig litt tøff. Mix den med med støvete pasteller eller knallfarger og detaljer som gull og kobber. Jeg lengter etter sommeren og kler meg veldig ulike nyanser av militærgrønnt sammen med andre naturfarger, for en litt mer bohemaktig stil. Denne sesongen har vi tatt med oss fargene inn i interiøret også, og jeg gleder meg til vi skal fylle loungedelen av terrassen med disse putene. Spesielt puten med edderkoppnettet og sommerfuglen gjør at det kribler i kroppen etter sommer. Heldigvis viser det seg at solen viser seg frem i påsken også, så da trenger jeg jo ikke vente så lenge.


  Dette er mine favorittputer med militær grønne nyanser. Du finner disse og 91 andre puter i nettbutikken. Bildet er fra fra instrgram@hviit
  1. Refined Style //  2. Obaz.com  // 2. Freepeople

  0 0
 • 03/31/13--10:57: Tid for te
 • Denne påsken har godt med til mye kos. Både med gode  venner og fin familie. Mellom besøkene hadde vi også noen ting på to-do listen.... men etter en slik knallfin påske med sol fra skyfri himmel er det forsatt en del igjen på listen. Jeg har fått ryddet i kjøkkenhyllene og det var jammen på tide.

   Jeg elsker å drikke te og den nye Teboksen fra Nicolas Vahé har blitt brukt mye denne påsken, den har blitt fylt opp en gang allerde. Håper du også har hatt det fint i påsken og har fått ladet batteriene du også.

  Teboks Nicolas Vahe

  0 0
 • 04/01/13--23:30: Moments in life
 • Jeg har fått øynene opp for en ny fargeplalett denne våren og korall er en av de fargene jeg liker mer og mer. Den nye puten fra Tine K Home fikk straks plass i sofaen, der den ligger enn så lenge før den skal ut på terrassen til sommeren. Elsker Ikat mønsteret, det gir meg en ordentlig sommerfeeling.

  Moments in life bildet fikk plass i gangen, og jeg blir så glad av å se på det. For i dag skal jeg ta meg tid til å FØLE det, dette blir en herlig dag!

  Moments in life

  Tine K Home Ikat

  Koral Tine K penn

  0 0
 • 04/02/13--11:54: Bor du i Bodø?
 • Vi skal på roadtrip (for å låne NIBs flotte jobbtittel), og turen går til Bodø allerede på mandag. Johooo, vi gleder oss! Det viser seg at vi får en dag fri, men det blir jo litt... ja, kjedelig for oss. Dersom DU bor i Bodø og har et hjem med WOW- effekt, personlig stil og har uanstregt forhold til å få meg og en fotograf på besøk, er det supert om du sender meg en mail linda@hviit.no med noen bilder.  Vi er hverke på jakt etter krystallkroner eller grønne gulv, men det skal være et hjem mye personlighet!


  Dette er noen bilder fra et hjem vi har besøkt tidligere, den gang for Fargerike. Denne gangen er det noe annet spennende, men det kan vi snakke nærmere om.

  Styling Linda Elmin
  Foto Birgit Fauske
  Couresty of Fargerike

  0 0
 • 04/03/13--09:13: Tøffe tapeter
 • På jakt etter tapet til et nytt prosjekt kom jeg over denne aktuelle kolleksjonen fra Cole & Son / Fargerike.  Her er det mange heftige geometriske mønstre å boltre seg i. Hvilken liker du best? Jeg er svak for den nederste. Tenk hvilket statementmøbel et Paxskap kan bli med dette tapetet!


  PS. Ferm Living har et som ligner på dette, Spear.


  Gardering, Ombre. Kjent barn, mange navn


  Gull og grafiskt!


  Denne er min favoritt!

  0 0
 • 04/05/13--08:30: Ikea : Uppleva er i hus
 • For en god stund siden fikk  jeg en mail fra NIB som fikk meg til å hyle av glede. Jeg hadde vunnet en Uppleva Led Smart TV! Og ikke hvilken som helst, en som passet perfekt inn i den påtenkte kjellerstuen. Vi gikk i gang med å pigge gulv, legge varmekabler og nytt gulv, så det tok sin tid. Men nå ligger innlegget ute på NIB, der kan du lese om hva jeg synes om Uppleva Smart-TV.
   Franz sier at vi aldri har vunnet noe som har kostet oss så mye, med tanke på at vi dermed pusset opp hele kjelleren. Men, oh yes, han er fornøyd han altså!

  Tusen takk Ikea!  Foto: Sturla Bakken  0 0

  Endelig kom våren! Zara og jeg har hatt en hyggelig mor & datter tid med vårforbredelser.  Vi har plantet om krydderurter og stiklinger, satt stemor og lilekonvall i potter og sådd både solsikker, tomater og basilikum. Da krysser vi (våre grønne) fingrene for at det blir et godt resultat senere. Sommer blir det nok uansett. Dette er mitt bidrag til NIBs utfording denne månden, sjekk ut NIB for flere inspirerende vårforbredelser.

  Lilla Stemor

  Vakker ikke sant?

  Så tomater

  Tomater! Det blir aldri feil. Vi prøver bifftomater i år.

  Krydderurter

  Friske urter i nye krukker.

  Grønne fingre

  Vårforbredelser

  Krukker med stemorsblomster skal ønske gjestene velkommen på trappen.


  Lillekonvallen er jeg mest spent på. Noen som har noen erfaring med denne?


  0 0

  Jeg er svak for den svart-hvite stilen til Lotta Agaton. Denne gangen har hun stylet hjemmet til designeren Therese Sennerholt, men det ingen ting å si på stilen hennes heller. Hennes flotte detaljer og bruken av kontrasten er fasinerende. Den herskapelige leilighet i Stockholm er fylt med moderne  møbler og grafiske bilder. Bildene fant jeg på Emmas Designblogg som forresten akkurat har gitt ut en bok, fylt med flere uforglemmelige hjem. God søndag!  Arbeidsplass fra vegg-til-vegg. Jeg liker at hun gjør veggen asymestriks og mer spennende med bruk av bildene.  Elsker detaljene!
  Legg merke til den fine papirskulpturen, det hotteste man kan ha av stylingprops om dagen :)

  Styling: Lotta Agaton Foto: Kristofer Johnsson Via: Emmas Designblogg  0 0

  Jeg ble ikke annet enn inspirert av den stramme sort-hvit stilen hos Therese Sennerholt. Noen vil si at den er kjedelig, men jeg liker det grafiske utrykket. Mønsteret på putene er superhot nå, og absplutt et mønster vi kommer til å se mer av fremover, både på tekstiler og tapeter. De mest trendy stylistene i USA har lagt sin elsk på dette for lenge siden, og endelig kommer skandinavia etter. 

  Nå er jeg på vei til Gardemoen igjen, sitter på flytoget. Ukens første reise tar meg nordover til Bodø, til snø og vinter. Og med meg har jeg to store kofferter med styling + div. håndbagasje, dette kommer til å bli så gøy!Følg med på instragram @hviit for snapshots.


  Stolen About a Chair fra Hay i helsvart.


  Lampen Work er fra Design House Stockholm, som er en av våre nyeste leverandører. 


  Hva synes du om mønsteret? Du kan se nærmere på putene i nettbutikken.  0 0

  I år har 24 norske designstudenter fra NTNU sendt inn sine bidrag til konkurransen sammen med 1700 studenter fra 29 land over hele verden. Fire norske studenter har kommet seg gjennom det trange nåløyet i første seleksjonsrunde og er nå blant de hundre beste designideene i årets konkurranse. De 100 designideene er tilgjengelige på Electrolux Design Lab sin hjemmeside, hvor vi kan stemme frem våre favoritter. Nå skal 100 bli til 50, så husk å stemme på dine favoritter!   Jeg ble nysgjerring på hvem de norske deltakerne er og hvilke tanker de har bak sitt design:

  Et av de utvalgte konseptene er Edukitchen av 22 år gamle Stine Marie Hjetland som går andre året ved NTNU.Edukitchen er en integrert matlagingsguide med en arbeidsbenk og gryter/hansker som involverer barn i matlagingen gjennom å undervise, gi dem oppgaver og som gjør matlaging underholdende og morsomt. – Hvis barn ikke blir involvert i matlagingen, mister de interessen og går dermed glipp av basale kunnskaper om matvarer og tilberedning, sier Stine, og minnes at hun som barn ble veldig lei av å bare få lov til å dekke på bordet. – Det er få som har god tid til å lære barna sine å lage mat, så jeg ønsker å lage en løsning som hjelper barn på kjøkkenet. 


  En av de andre talentfulle norske deltakerne er 20 år gamle Camila Sanhueza som også studerer industridesign ved NTNU. Hun er videre i konkurransen med sitt luftrensekonsept The Sprig som i tillegg til å rense luften også kan gjenskape ulike stemninger innendørs. – Gjennom hele dette prosjektet har jeg spurt meg selv hvordan vi kan skape en duft av høstkveld eller en følelse av en vintermorgen inn i våre hus?, forklarer Camila. Jeg tror hun har funnet løsningen.

  Et annet konsept som også kategoriserer under Natural Air er The Living Ceiling utarbeidet av Oslo-jenta Live Margrethe Langmoen Kvelland. Hun har sett på hvordan vikan betrakteluften somet helhetligkonsept i stedetfor å tenke atdet er utelukkendeen fysiskelement somerentenren ellerforurenset
  – Mange mennesker har en stressethverdagmed mangel påplass ogpauser. Luftforurensning eretproblem, og folk har ikke mulighet eller tidtil rekreasjon inaturen.Naturlig luft handler imidlertid ikke bare omluftkvalitet, men også andrefaktorer sombevegelse oglys. Dette er utgangspunktet for prosjektet mitt, sier Live. 


  Sverre Helland ved NTNU er den fjerde norske studenten som er plukket ut blant de 1700. Hans konsept Portals er en modulærluftrensingsløsning som vil utgjøreen koblingmellom ossog opplevelsen av frisk luft.

   – Når folkblir spurt hva deforbinder med naturlig luft, beskriver deulike scener, ofte fra naturen.Det eren individuellopplevelse, og deterutløst avulike sanser. Men énting synes å værefelles likevel.Jeg vil sammenlignedet meduttrykket«Et pust av frisk luft». Det eren frisk oglindrende følelse som gir oss en mulighetfor en pause fravårt dagligeliv, forklarer Sverre.

  For mer informasjon om konkurransen se; Electrolux Facebook pageTwitterFlickr,  Pinterest, og Instagram.


  0 0

  Jeg elsker de nye brettene vi fikk i går. E L S K E R! Jeg klarte ikke å velge hvilket mønster vi skulle ta inn,  og om vi skulle ha skjærebrett og/eller brett. Derfor tok jeg hele kollkesjonen. Er det ikke lekkert? Passer i alle fall perfekt inn hjemme hos meg. Du finner de under kategorien nyheter. 

  I kveld skal vi ha kundekveld, og det blir fult hus! Boblene er lagt på kjøl, goodiebagene er pakket og tilbudsbordet bugner. Dette blir gøy!  0 0
 • 04/13/13--09:30: Bedre bad
 • Nå har vi endelig fått inn de superkule skittentøyskurvene fra House Doctor igjen. Jeg er så fornøyd med min, jeg har faktisk flere som står i vaskekjelleren også.  Jeg er ikke så veldig glad i ha for mange ting på badet, for det blir så trangt, men vi har fått plass til en lite krakk ved enden av badekaret.

  Vi har ikke mindre enn tre bad her i huset, og badet på showroomet er under renovering i  disse dager. Dessverre ble vi ikke fornøyd med flisene, så de måtte pigge alt opp igjen. Det har selvfølgelig ført til store forsinkelser, så nå gleder jeg meg til vi snart er ferdige, er lei av byggestøv. Hvis du skal pusse opp badet anbefaler jeg å få tegnet opp badet i tegneprogram. Da får du full overikt over hvordan resultatet blir til slutt. Så sant du velger riktige fliser til å begynne med da! Jeg fikk badet designet i butikken, men du kan fint gjøre det selv på Comfort.no

  0 0

  1. Har du mange bilder, kan det være lurt å samle dem i en gruppe, gjerne med åpen veggflate rundt. Heng bilde på linje, enten  i under- eller overkant.

   2. Hvis man har bilder med ulike rammestørrelser, og det er vanskelig å få til en rett under- eller overlinje, kan man lage et "indre kryss", en loddrett og en vannrett linje med ekstra luft mellom bildene. Dette samler gruppen, selv om de ytre linjene ikke er rette.
   3. Hvis bildene er i forskjellig størrelse kan du henge opp bildene etter hverandre med en visuell midtlinje gjennom motivene.
   4. Er motiver og farger veldig forskjellige, gir det en fin effekt med like rammer. Er motivene og fargene like, kan det være fint med ulike typer rammer. Akkurat nå liker jeg svarte, smale rammer.
   5.  Avhengig av hvor og hva man henger opp, er en gyllen regel at bildene henger i en naturlig høyde for øynene når man kommer inn i et rom. Men aldri regler ute unntak, noen ganger kan det være kult å ha bilder høyt opp på veggen. I vår stue henger de høyt oppe på den ene veggen og gir et inntrykk av større takhøyde.


  Her er bildene hengt på linje med underkanten og med like rammer. Det gir et ryddig uttrykk samtidig om de ulike motivene gjør det personlig og spennende. Bildet Elemenst of Birds er en mine favoritter, du finner det nettbutikken under kategorien posters.

  0 0

  Jeg har helt dilla på alt med snev av facetform, og når dette kombineres med betong er jo lykken komplett! Lampen Portland er designet av James Bartlett for Innermost. James studerte ved Manchester Metropolitan og sluttet seg til Innermost i 2008 der han nå er designsjef. Hans design er preget en interesse for både materiale og prosess. Han liker å arbeide tett sammen med produsentene og blir ofte sett i verkstedet der han overvåke alle trinn i produksjonen. Portland er et flott eksempel på dette. Lampen begynte som et prosjekt med å eksperimentere med en støpt betong. Den grove og boblet og perfekte uperfekte betongen er en tøff kontrast til den perfekte glatte og hvite innersiden.


  0 0
 • 04/16/13--23:30: Uten glam i hverdagen
 • Jeg kunne gjerne ha gått i paljetter hver dag, men som regler ender jeg opp i jeans og genser. Det skal sjaues, bæres, males og snekres. Eller det skal skrives, styles og redigres...  Uansett ikke, mye som trenger hverken dyre eller glittrende antrekk. Derfor har jeg de hengende på Loop Stand Hall, så blir det glamour hver dag, selv om det ikke blir på meg! Ha en strålende dag. I dag skal det bæres, males, tapetseres, styles og skrives, i nevnte rekkefølge.


  Hengere i kobber og svart metall.


  Favorittsmykker fra House Doctor.


  0 0
 • 04/17/13--07:42: Bloggetur : København x 2
 • Jeg er så heldig at jeg skal til København på Bloggetur ikke bare en gang, men to ganger i løpet av kort tid. Første tur er allerde på mandag med VisitDenmark som har lagt opp en fantastiskt tur for oss – vi skal se det aller beste København har å by på innenfor mote, mat og design. På VistitDenmark har DU muligheten til å vinne en tur til Kongens By, sjekk det ut og bli med på leken! 

   NIBjentene er jo spinnville og inviterer til Bloggbliss til samme herlige by i juni. Jeg skal holde foredrag og inspirere på turen, og jeg håper jeg ser mange kjente ansikter! Dere kan jo lade opp til turen med å følge meg på instagram @hviit i neste uke og ikke minst hastagen #BloggeturKøbenhavn, så lover jeg å gå opp en spennende rute slik at dere får en fin guide tå følge i juni. København er jo liksom "min" by, jeg er der flere ganger i året for å jobbe med stylinger, og har svigerfamilie som bor et steinkast fra Mary & Fredrik. 

  0 0
 • 04/17/13--23:33: YES : I am a belieber
 • Så er dagen som vi (les Zara) har ventet på: Vi skal på Justin Beiber konsert! Heldigvis har vi sitteplasser, så vi trenger ikke å stå i kø hele dagen. Min gode venninne Astrid var på konsterten på tirsdag og i beste Astrid stil har hun laget et flott blogginnlegg med tips og råd til alle Belibers som skal på konserten.

  Zara har vært klar lenge, lenge, helt siden juleaften da hun fikk billettene. Men jeg tror jammen vi har fått bieberfever alle sammen! Jeg er så glad for å få dele denne opplevelsen med henne, dette er STORT for en soon-to-be-tenåring. Jeg husker min første konstert, med Europe. Forventingene, hva jeg hadde på meg, plassen min, sete nr 12,  fyrverkeriet, Joey Tempest i hvit skinnjakke og bar brystkasse, som kastet på håret smeltet hjerte mitt, 100% puddelrock – jeg husker det som om det var i går! I dag skal vi lage nye minner!
  Gode minner og plass til mange flere.  0 0
 • 04/20/13--02:20: Bloggere på byen
 •  Det som begynte med en liten samling bloggere til middag har nå blitt over 70 bloggere som skal  møtes i Oslo by i kveld. Kan tenke meg at vi kommer til å se både outfits og drinks bilder på intragram i dag, selv om vi er interiørbloggere. Du finner meg på @hviit. Jeg gleder meg til å møte alle sammen. Sees vi?   

older | 1 | .... | 3 | 4 | (Page 5) | 6 | 7 | .... | 20 | newer