Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 12/29/13--11:51: Let´s sparkle this new year
 • Fargepaletten for nyttårsbordet 2014 blir hvitt, svart, gull og en liten dæsj med sølv. Jeg håper jeg får tid til en rask tur på Allkopi i morgen, for jeg har funnet noen vakre print jeg har lyst til å printe ut. De er helt gratis og du finner dem hos Glued to my Crafts. Fint, ikke sant? Jeg har planer om å dekke nyttårbordet i morgen og skal prøve å huske å få ta noen bilder så du kan se hvordan det blir.


  PS. Vi har startet salget på Hviit.no, du finner godbitene HER.


  _________________________________________________________________________________

  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.


  0 0
 • 01/01/14--08:28: Et nytt godt år
 • 2014...  Tjuefjorten! Jeg er sikkert på at dette året kommer til å bli magisk. 2013 var et fantastik år der drømmer og ønsker gikk i oppfyllelse. Det nye året som står foran oss skal fylles med glede, kjærlighet, magiske øyeblikk og lykke. Rett og slett!  _________________________________________________________________________________

  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.

  0 0
 • 01/02/14--01:00: Tom Dixons Copper Shade
 • I fjor sensommer var jeg i et nydelig Københavnerhjem for å lage en hjemmerepotasje. Saken kommer snart på trykk, men jeg vil så gjerne vise deg et snapshot. Huset var helt nydelig, jeg kunne flyttet rett inn. Noen ganger må jeg klype meg i armen for å fotså hvor heldig jeg er som har den jobben jeg har. Jeg får komme hjem til de flotteste mennesker med de mest personlige hjemmene, og snakke med dem om deres lidenskap, deres verdier og ikke minst deres interiør. Eieren av denne boligen har virkelig sansen, og de har brukt Tom Dixons Copper Shade som blikkfang i trappegangen. Ja, hvorfor ikke? Tenk så annerledes det hadde sett ut med Ikeas Maskros her... helt feil etter min mening :) Denne lampen er ekte hverdagslukus og virkelig gjør et ellers diskre og litt glemt område i huset til noe helt spetakulært! 

  ________________________________________________________________________________

  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.


  0 0

  Den nye kolleksjonen fra House Doctor ble presentert i dag, og jammen imponerer de ikke i år også. Jeg liker at de har funnet sin stil, men at de også har even til fornye seg. Vi har allerde funnet mange  nye favoritter, og om ikke lenge er de i nettbutikken også. Gled deg!

  Her en noen inspirasjonsbilder. Ser du noe du liker?
  ________________________________________________________________________________

  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.  0 0

  Jeg er ofte på reise og veldig ofte i København.Et av de mest minneverdige  hotellopplevlesen jeg har hatt  i denne byen var da jeg bodde på ikoniske Radisson Blue Hotel, et steinkast fra Tivoli i slutten av november. Ikke hade jeg bare en nydelig ustikt over tivoli og store deler av byen, men denne gangen fikk jeg også besøke Suite 606. Her er alt fra fasaden til bestikket i restauranten Alberto K på 20. etasje er tegnet av den danske arkitekten Arne Jacobsen. Han tegnet også klassikerne Ægget og Svanen til hotellet. Hotellets rom nr. 606 er holdt helt i sin opprinnelige stil og siden blitt forsiktig restaurert. Med grå og blå-grønne farger, wengetre og et utvalg av originale møbler, er dette rommet et must for alle designerder som meg. Jeg ble helt mo i knærne og følte virkelig at jeg var på hellig grunn. Og tenk da hotellet ble innviet i 1960 og var dengang den første skyskraper i København!  Jeg bor gjerne her igjen, spesielt hvis vi planlegger en tur til tivoli.
  ________________________________________________________________________________


  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.
  0 0
 • 01/07/14--14:30: Hvitt kjøkken
 • Dette er kanskje ikke det rommet jeg tilbringer mest tid i, men jeg er veldig glad i kjøkkentet vårt. Vi har en åpen løsning mot stuen, og vi ville ha det så enkelt som mulig, men samtidig praktisk. Innredningen er fra Kvik og armaturet er fra Vola. Benkplatene er i støpt betong og i corian, betongen gir et fin og røff kontrast til det hvite mens corian gjør kjøkkenøya mer diskre og mindre ruvende. 

  Vi kunne sikkert ha valgt en barløsning mot stuen, men det hadde vi før og den ble ikke brukt. Nå har vi 120 cm brede skuffer som inneholder av duker, servietter, kjøkkenhåndkler lys, fat og dilldall. Jeg har lenge tenkt på å gjøre noe med veggen, og har vært innom alt fra tavlevegg (for mye kontrast) til ulike fliser. Tapet vil jeg ikke ha, eller kanskje, hvis jeg finne et som er perfekt, jeg letter ennå. Hva synes du?

  Du kan se flere kjøkken på NKIs facebook-side og blogg og hos NIB.


  0 0
 • 01/08/14--06:10: Nyheter fra Kristina Krogh
 • To nye postere fra Kristina Krogh er å finne i nettbutikken, Lucky Wheel Green og Lucky Wheel  Multi. Jeg har virkelig fått sansen for bilder i 50 x 50, jeg liker å bryte litt opp på veggen og synes dette er en perfekt størrelse. Lett å finne rammer som passer også!

  Hvilken liker du best? Jeg klarer ikke å bestemme meg...

  Kristina Krogh Lucky Green

  Kristina Krogh Lucky Multi
  ________________________________________________________________________________


  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.
  0 0
 • 01/09/14--00:00: Nyheter Ferm Living
 • Ferm Living er ute med en ny kolleksjon – grafiske mønstre og messing, matt mot blankt og design med humor. Jeg liker det jeg ser! Ta en titt på resten av kolleksjonen her og fortell meg hva du synes vi bør ta inn denne sesongen.

  Nå sitter jeg på flytoget, jeg skal til Købehavn for å se hva som rører seg på DesignTrade. Og er jeg heldig rekker jeg både noen innkjøp, fordrag, en lunsj eller to og ikke minst festen i kveld. Følg med på Instragram @hviit  #designtrade#designcph.

  PS. Og takk for alle stemmer til Årets Butikk! Vi mangler bare 3% flere stemmer så er vi på 1.plass. Tenk det! Lykke!


  ________________________________________________________________________________


  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.

  0 0
 • 01/12/14--08:55: Bloppis
 • Jeg har vært på innkjøp i København og har 1000 ting å gjøre. Hva gjør jeg... rydder i skapet! Kanskje ikke helt riktig prioritering, men det var jammen på tide, for her var det mye jeg ikke bruker, som bare henger der, med prislappen på og det hele. Jeg har lagt ut klær fra både Tiger Sonia Rykel, og See by Cholé på Bloppis.

  PS. Det er siste mulighet for å stemme på Hviit som Årets butikk, Elle Decoration Awards i kveld. Har du ikke stemt enda, blir jeg veldig, veldig glad om du stemmer på oss. Husk også å stemme på Årest Blogg!


  ________________________________________________________________________________


  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER


  0 0
 • 01/13/14--00:07: Snapshot Elle Decoration
 • Noen snapshot fra stylingen jeg gjorde for Elle Decoration, saken er på trykk i utgavene som ligger ute i hyllene nå. Løp & kjøp:)  Foto // Linda Elmin

  PS. Takk for alle som stemte på oss! Vi gratulerer Eske som supre vinnere 
  (og til den fantastiske blomsterbutikken Mina Milanda som en god nr to).


  0 0

  De nye posterene fra Playtype er akkurat det jeg har lett etter. Noe kult, men personlig, ikke et blikkfang, men heller mer noe som bare understreker og forteller litt om hvem vi er. Serien Caledonia Jane kommer  i Limited Edition og er designet av Emil Hartvig for Playtype.

  Når du kommer på besøk hos oss er det "Welcome To The City Of Champions" som møter deg i gangen... 
  Så vet du hvor du er:)


  0 0
 • 01/13/14--23:35: New York, Baby!
 • 2014 er året, helt klart! I April reiser vi til New York. Vi har aldri vært der før og jeg trenger hjelp! Hvor skal vi bo?  Vi har sett på  The Hudson eller Empire Hotel ved Cetral Park eller The Strand på  37 Street, eller Marriott East Side.... 


  Hvor skal vi IKKE bo? Har du laget en NY guide? Har du noen tips? 


  Foto Via

  0 0
 • 01/14/14--09:38: Raising the Standard!
 • The Standard i København er det siste prosjektet til den kjente danske superkokken Claus Meyer. I samarbeid med den verdenskjente jazzmusikeren, Niels Lan Doky og den dansk- italienske designduoen, GamFratesi, har de nylig forvandlet artdecobygningen far 1937, ytterst på Nyhavn, til et gastronomisk landemerke – med ikke mindre enn tre restauranter i verdensklasse og en jazzklubb. Her finner du Verandah– en moderne gastronomisk indisk restaurant. Almanak– en moderne, men uformell, dansk restaurant som serverer uformell frokost, lunsj og middag, og Studio– tidligere Noma kokk, Torsten Vildgaards, nordiske gourmetrestaurant. Spisestedene kan ta i mot 300 - 400 spisende gjester hver dag, mens jazzklubben er mer intim med plass til under 70 gjester. Jeg anbefaler deg å booke bord HER.

  Bygningen ble opprinnelig brukt som tollkammer og senere som billettkontor og ventehall for passasjerer ombordstigning fergene til Sverige. Etter en lang reise har  den nå blitt gjenfødtsom " The Standard" - et navn som ikke bare hyller bygningens historien, men også  er visjonen og ambisjonen til denye eierne. Interiøret i The Standard... sukk... Interiøret er gjennomført til minste detalj i en blanding av moderne, diskret nordisk stil med vakre detaljer som gir en helt unik atmosfære. Det er en eklektisk blanding av myke linjer, naturlig lys, eksklusive materialer, klassisk design og helt nye ikoner. Gamfratesi har klart å understreke bygningens historie på en perfekt måte. Jeg bøyer meg i støvet!


   Enok Holsegaard // urdesign.it

  0 0
 • 01/16/14--02:04: Mandela: Veien til frihet
 • I går var vi invitert til førpremiere på filmen Mandela: Veien til frihet som viser Nelson Mandelas fantastiske reise fra barndommen, hans møte med kjærligheten, hans viktige jobb for ANC, til den historiske insettelsen som Sør-Afrikas første demokratisk valgte president.
  For millioner av mennesker verden over står Mandela for frihet og håp i stedet for fortvilelse og hat. Jeg kan ikke fatte hvordan det går ann, jeg er dypt imponert hans tenkemåte. I  filmen følger vi hans 27 år i fangeskap, avskaffelsen av apartheid, og Mandelas utvikling til et internasjonalt ikon som hyller tilgivelse og forsoning. Jeg ble også kjent med hans andre sider; som en ambisiøs advokat og bevæpnede frihetssaktivist. Filmen er kryddret med Mandelas sans for vakre kvinner og til tider fraværelsen som en familiefar.
  Nelson Mandela spilles av dyktige Idris Elba, som leverer en troverdig sikkelse. Filmen er basert på Nelson Mandelas selvbiografi 'Veien til frihet' og er skapt med hans velsignelse. Jeg er rørt, rystet, takknemlig, imponert og rett og slett sliten etter å ha sett filmen. Skal du se en film i 2014, da må det bli denne. Filmen har en 11 års aldergrense, og jeg skulle ønske den kom i en klippet versjon at mine barn kunne se den. Slik den er i dag mener jeg den er for voldsom for barn, den innheholder voldsomm scener, på mange måter. Men er du voksen, se den, les boken og fortelle dine barn om Mandela.  0 0
 • 01/17/14--03:08: Fem fredags favoritter
 • Jeg får bare ikke nok av marmor, og dette er mine favoritter. Ønsker deg en fantastisk fredag!

  Poster Faux, Playtype // Duflys, Tom Dixon // Marmorbrett // Diamanter // Postkort, Playtype.


  0 0

  Ikke alle leverandørene har imponert med ny kolleskjon denne sesongen, heller tvert i mot... Men Tom Dixon lever, som alltid. Her er en liten sneakpeak med mine absolutte favoritter.

  Stolen kommer med forskjellige understell, men jeg må si at kombinasjonen med de stramme linjen, geometriske formene og treverk er min favoritt og jeg er forelsket i kobberdetaljen! Den populære lampeserien Beat kommer nå i messing, jeg blir ikke overrasket om denne blir en av våre top- 10-lamper i 2014. Den store Ball lampen er også bare så vakker, så vakker og måler hele 1, 2 m i diameter, så dette er ikke noe for hvermansen... men passer perfekt til en nytt prosjekt jeg jobber med, krysser fingrene for at kunden er med på en dramatisk forandring!  0 0
 • 01/20/14--13:23: Design Trade
 • Jeg er alltid på jakt etter inspirasjon til styling og nye merker til Hviit.no. På interiørmessen Design Trade i København fant jeg begge deler. Med helt trykkferske kataloger og nye kolleksjoner var leverandørene klare til å vise oss siste nytt. Jeg var innom mine kjente og trofaste leverandører men fant også noen nye som jeg gleder meg til å vise deg ganske snart. DesignTrade er Nordens nye innovative designmesse. Istedet for konsekvent å holde seg til de gamle traverne sørger de også for utvikltng i designbransjen med dedikeret et større område nye spirende talenter. Sånt liker jeg!

  Apropo. Allan Torp fra Bungalow 5 stylet messens Blogger´s Zone og hadde plukket ut både messing, kobber og marmor som vi vil se enda mer av fremover. Sammen med ulike, naturlige teksturer og grafiske innslag oppsummer dette en av trendene denne sesongen. Det handler om en personlig miks, rett og slett! 

  Det beste med en slik messe er det å treffe andre i bransjen.Torsdag kveld var det networking party med Le Gammeltoft som DJ, Claus Holms smakebiter i munnen og Carlsberg som spanderte god drikke. Neste messe er allerde booket inn i kalenderen.


  Foto: Allan Torp

  0 0
 • 01/20/14--23:30: Vårlig palett fra Kähler
 •  Kähler har valgt ut en frisk og fargerik palett på de vakre Omaggiovasene. Nytt denne sesongen er også en ny størrelse som egner seg perfekt som gulvvase og de søte minaturevasene som kommer i sett med tre ulike farger.
  Er du klar for striper i nye farger?


  0 0
 • 01/22/14--00:57: Line & Nathalie
 • Fotograf Line Klein er en av mine faste fotografer når jeg jobber i København, og hun er drivende dyktig. Her har hun fotografet hjemme hos sin supre stylist Nathalie Schwer for Elle Decoration DK.

  0 0
 • 01/23/14--00:03: Lyse dager
 • Snøen laver ned her og Kong Vinter har endelig våkenet. Disse dager jobber jeg med vår, sommer og juletsyling, alt på engang. Og det er egentlig helt ok, for snø utenfor betyr det mer lys inne. Vel, på tide å måke frem bilen og komme seg ut på innhenting. Ha en super dag!
older | 1 | .... | 11 | 12 | (Page 13) | 14 | 15 | .... | 20 | newer