Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 01/26/14--23:54: M for moodboards
 • eller mandag. Uken begynner med noen raske møter og innhenting til både vår og sommer, før de følgende dagene blir fylt med styling og foto. Dette moodboardet er til en kunde, der jeg innreder både stue og kjøkken. Vi skal ha to slike hyller på kjøkkenet på hver side av en dobbeldør inn mot stuen, det kommer til å bli så fint, når det blir ferdig. Men det er ikke ennå...

  God mandag!
  Lampe // Pute // Poster // Reol  0 0

  Jeg bruker timer på finne det perfekte hotellet når vi skal på ferie. Jeg vil ha god autentisk opplevelse og jeg vil ha luksus. For meg er det å bo på et sted der jeg kan slappe av fra mitt daglige liv, der jeg bare kan bare være meg selv. Et sted som er vakkert, rolig og et sted der jeg kan puste, nyte og samle energi til mine hektiske hverdager.  Nå har jeg funnet stedet og merk deg navnet. San GiorgioHotel

  San Giorgio Hotel, som er medlem av Design Hotels, ligger på den naturskjønne øya Mykonos. Her er det en laidback atmosfære som jeg bare elsker. Hotellet har et fantastisk interiør, med en hvit base og innslag av natur og glam. Bohemian luxury ned til hver minste detalj. For meg er det synonymt med sommer, og jeg lengter etter å gå barbeint i en lang, løs kjole, med saltvann i håret, solbriller på nesen og mobilen helt avslått… Jeg tror at det er dette jeg trenger, vi trenger. Tid til å puste, tenke og la seg inspirere i vakre omgivelser. Her er det innbydende hengekøyer mellom palmetrær, vakre steinmurer og naturskjønne klipper og hvit sandstrand.


  Historien om San Giorgio Hotel startet for over 15 år siden da tidligere eiendomsmegler  Thomas Heyne og Mario Hertel møtte på kysten av Ibiza. Mario Hertel åpnet sin første kafé da han var 18, og hadde bygget seg et imperium av restauranter, barer, kafeer og klubber. Etter å ha drevet Paradise Club (der DJ-er som David Guetta, Avicii og Bob Sinclar har spilt ut i de sene nattetimer) i nesten ti år, åpnet Thomas og Mario San Giorgio Hotel. De ønsket å skape et sted der likesinnede mennesker kan feriere i en lukseriøs, men avslappet atmosfære i vakre, inspirerende omgivelser. Mission completed!

  Hotellet er en hemmelighet blant interiørarkitekter, designere, stylister og andre som jobber i en kreativ bransje. Inntil nå, for en slik god hemmelighet kan jeg rett og slett ikke holde på!  

  0 0
 • 01/28/14--03:35: En liten pause
 • Jeg måtte ta en tur hjem mellom slagene her. Bilen var fylt med blomster, møbler, puter og andre props. Som sidepassasjer, med bilbelte, hadde jeg en stor bøtte med skjøre, vakre sommerblomster... og med dette været i dag var det best å komme seg hjem med blomstene fant jeg ut. Og da fikk jeg fem minutter til en liten tepause, selv om jeg egentlig ikke har tid. Du vet, når du bare får lyst på noe så inderlig at du nesten kjenner smaken i munnen bare ved å tenek på det... sånn er det, jeg er avhengig av denne teen:)

  Ha en god dag i snøstormen!


  Te, tekopp & testil

  Tekopp Kähler, te Nordmann Copenhagen  0 0

  Her er noen raske snapshot fra et rom jeg aldri trodde jeg kunne vise frem. Men før jul fikk jeg en hyggelig forepørsel fra Rom 1 2 3, om å vise frem soverommet. Jeg mener at dette er at av de viktigste rommene i huset, så etter en liten runde i tenkeboksen sa jeg ja. Jeg ser  at soverommet ofte er et rom som blir litt glemt når man innreder. Og det er så synd. Det er her du våkner ogs tarter dagen og og det er du avslutter en lang dag og henter deg inn. Det er du låser deg inn og gråter hvis du er lei og sint og det er du henter ny energi hvis du er syk. Her er mine 7 beste tips til soverommet. Du kan se mer fra vårt soverom i siste nummer av Rom 1 2 3 :)

  * Puter. Fyll opp sengen med puter. Enten du holder alt i en farge, eller om du mikser mønster, materialer og farger som meg. De trenger ikke å ligge på rekke og rad, men tekstiler myker opp og gjør rommet innbydene og intimt. Se puter her.

  * Sengeteppe. Du trenger ikke sengeteppe over hele sengen, og med en god bunke puter trenger du bare et pledd som du legger fort over fotenden. Jeg har tatt tiden, i dag tok det meg 108 sekunder å kaste opp i alle putene og legge over sengeteppet!

  * Lamper. God leselys på hver siden av sengen, lamper som gir den en mykt og vakkert lys, og ikke flombelyser hele rommet. Se våre lamper her.

  * Oppbevaring. Esker og kurver til alt smått som flyter på toppen av kommoden. Rydd unna!

  * På veggen. Jeg liker påminnelser om  å starte dagen på aller beste måte og har en vegg med gode minner, kunst og postive ord som gir meg en kickstart på dagen. De nye affirmasjonsposterene vi akkurat har fått inn er midt i blinken, du finner de her.

  * Personlighet. Soverommet er det mest private rommet i huset, så sørg for at det er personlig og at det er deg. Hvsi du har mulighet: unn deg en lukus ting eller to. Det løfter hele rommet.

  * Sengegavl. Jeg lover deg at du sover bedre hvis du har en sengegavl, eller gjerne også holder veggen bak sengen i en mørkere farge enn resten av rommet. Det gir det en følelse av trygghet som du tar med deg inn i søvnen.
  0 0
 • 02/01/14--08:23: Lørdagskos
 • Etter en dag ute i snøen, kryper jeg under pleddet med en kopp kakao og macen på fanget. Nå skal det jobbes! 
  Jeg har en strålende nyheter til dere, stikkord: Norsk design.

  God lørdag!

  Budnadspledd, design Andreas Engesvik.


  0 0
 • 02/03/14--08:35: Korall på Kungsholmen
 • De flotteste leilighetene og den kuleste boligstylingen står meglerhuset Fantastic Frank for. Denne leiligheten i Stockholm, Kungsholmen smelter mitt hjerte og jeg kunne ha flyttet rett inn. Jeg liker den sobre, diskre fargeplatten med innslag av korall, grønt og natur. Og jeg elsker detaljene. Som speil mellom benkplaten og overskap, taklampene over spisebordet, og samlingen av småbilder og kort over sengen.   Liker du det du ser?
  Slik stjeler du stilen:


  Lampe // Bordbein // Postkort // Stol // Vaser 
  0 0
 • 02/04/14--23:23: On tour
 • I dag setter ni bloggere, fra ni forskjellige land, seg på et fly, men destinasjon Stockholm. Vi skal på Bloggers Tour. Sammen med de andre bloggerne skal jeg jakte på det beste som finnes av god design i Stockholm. Vårt program starter i morgentimene og holder helt ut i de sene nattetimer. Vi skal designe, diskuterte, oppdage, dokumentere, skrive, style og fotografere. Og i morgen inviterer vi til en fantastisk fest (bokstavelig talt) i samarbeid med Fantastic Frank, der vi har forvandlet deres hovedkvarter til The Blogger Apartment. Intet mindre :)

  Følg oss gjerne på instagram under hastagene #BloggerApt  #DesignSthlm #2014sdw #2014sff  Gjestelisten er nesten full, men send en mail om du skal til Stockholm, så håper jeg at vi sees!


  0 0
 • 02/06/14--07:33: String i Stockholm
 • Jeg elsker String. Historien, designet og ikke minst stylingen, som er gjort av Lotta Agaton. Med meg i goodiebagen fra String fikk jeg disse to posterene. Vakkert og inspirernde ikke sant? Hvilken styling liker du best? Jeg trekker en som får en poster, bare fortell meg hvilken du liker best :)
  0 0
 • 02/09/14--09:44: Bemz
 • Lyst på en fornyelse i stuen? I kjellerstuen har vi en Ikeasofa som vi egentlig er ganske fornøyd med, men trekket er kjedelig (les brunt). Heldigvis finnes det råd. Svenske Bemz.com har et utvalg på over 180 tekstiler inkludert finske Marimekko ogViola Gråstein, britiske Designers Guild og den nye stigende stjernen svenske Lisa Bengtsson. De leverer trekk til de mest populære Ikeamodellene, både sofaer, lenestoler, og senger, men de har også tekstilene i metervare hvis du ønsker det. Jeg var innom butikken i Stockholm, og anbfaler deg absolutt å ta en tur innom hvis du vuderer et nytt trekk til noen av dine Ikeamøbler. Du kan også bestille gratis stoffprøver på Bemz.com.


  Jeg drømmer om både hvite gulv og hvit sofa. I kjellerstuen har vi akkurat denne sofaen, 
  og jeg må innrømme at Stockholm White frister veldig.   0 0
 • 02/10/14--04:11: Vinn varme fra Adax
 • Adax´s paneloven Neo 2 leveres med et komibinert vegg- og gulvstativ og har et minimalistisk design. Siste nyhet er de fine treføttene i eik, som gir designet det lille ekstra. Vi har ovnene både hjemme, på hytta og her på showroomet. Jeg liker at de kan stå plassert hvor som helst i rommet uavhenging av veggplass, og ikke minst at jeg kan flytte rundt på dem. 

  Nå kan du kan vinne en 1000W Neo 2 i fargen hvit med et sett treføtter i massiv eik, verdi 1848 kr.  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor du fortjener å vinne. (Kanskje fordi du rett og slett fortjener det?) Adax trekker en vinner i slutten av uke 8. Lykke til! 

  PS. Jeg har stylet bildene i den nye katalogen som du kan se her. Adax er akkuart kommet seg på instagram så følg dem gjerne er eller på facebook, hvis du vil.


  0 0
 • 02/10/14--11:07: Menu er på menyen
 • Ny uke, nye muligheter og nye merker. Nyeste medlem i Hviitfamilien er danske Menu. Etter en vellykket makeover er Menu ute med en ny kolleksjon og jeg er forelsket. Første levering kom akkurat inn døren, og mer er på vei. Her er noen smakbiter på hva som ligger ute i nettbutikken nå.  0 0
 • 02/11/14--12:36: Ubersexy ...
 • Da vi var i Stockholm kjørte vi rundt med privatsjåfør og jeg skal love det at det var noe annet en vanlig en Taxi. Flotte sjåfører, staselig antrukket, vann og magsiner i baksetet, no smalltalk om OL eller været... Stillhet og luksus! Uber finnes i 26 byer verden over og ryktene sier at de kommer til Oslo neste år. Uber er genialt! Du bestiller sjåføren gjennom en app og kan se hvor bilen du har bestilt befinner seg, helt frem til den står utenfor døren (da vet du om du rekker å lakke neglene først... ) Og ikke koster det mye mer enn en vanlig taxi, det bare føles så mye bedre.

  PS. Bruk koden 7cnjk første gang du bestiller en Uberbil, et sted i verden, så får du ca 140 kr ( 20$ ) rabatt på turen!
  "Men først en liten stop på Fotografiska, er du snill..."


  0 0
 • 02/13/14--00:55: Pengetre
 • Planten med det vakre navnet Crassula Ovata er også kjent som jadeplante, vennskaptre og lykkeplante, men her i Norge går mest under navnet pengertre. Dette er en plante som kan bli kjempestor hvis du behandler den pent. Den skal ha lite vann, noe som passer meg perfekt, jeg har en tendens til å glemme vanning av plantene... Og hvis du er så heldig at denne sukkulenten slår ut i blomst med små rosa eller hvite blomster, ja da din fremtid sikret.  Pengetre fra Mestergrønn // Potter fra Hviit


  0 0
 • 02/14/14--01:12: Franz
 • 0 0
 • 02/15/14--07:27: Drømmehjem i Danmark
 • Høyt under taket, check! Vakkert betong gulv, check! Detaljer i kobber og messing, check!  Minimalistisk stil, men varme og personlighet, check! Dette er hjemmet som kunne fått meg til å flytte til Danmark. Heldigvis er det ikke til salgs.
  Via: Bungalow5 

  0 0
 • 02/17/14--10:12: Blogger Apartment
 • Blogger Tour til Stockholm var et eventyr! Mine nye bestevenner Fantastic Frank lånte oss sine flotte lokaler slik at vi kunne invitere til fest for designere, bloggere, stylister,  journalister og en gjeng bransjevenner. Emma hadde gjort en super jobb med å stylet øverste plan om til vår Blogger Apartment. Det var akkurat slik det skulle være; glade mennesker, masse hvitvin (vi hadde lånt møbler, så rødvin var no no), god stemning og musikk på full guffe. Ja, på et tidspunkt kom naboen faktisk ned og røsket ut ledningene... men vi fikk koblet dem på igjen og fortsatte festen et par timer til :)

  Jeg trenger ikke fortelle dere at festen var en suksess, for jeg glemte helt å ta bilder av selve festen, så det sier jo sitt. Men du kan bilder fra festen under hastagen #BloggerApt
  Lyd fra Bang & Olufsen // Senger fra Auping // Møbler og props fra One Nordic 
   Møbler og lamper fra No Early Birds // Props fra Granit  0 0
 • 02/19/14--10:00: Locations, locations
 • Jeg liker å jobbe på location som fremhever stylingen og som er en kontrast vi kan spille på. Disse bildene for Adax er tatt på en gammel låve i Mysen, og jeg måtte hoppe over et hull i gulvet for å ikke havne i den gamle møkkakjelleren. Det var så mange fine scener der, og noen av dem kan du se i den nye katalogen. Coverbilde er tatt i traktorgarasjen på samme gård, og noen av bildene er tatt hjemme hos meg, du kan kanskje se hvilke?

  PS. I samarbeid med Adax gir jeg bort en Neo ovn til en verdi på 1848 kr, se bare her.  Foto // Birgit Fauske
  Styling // Linda Elmin

  0 0
 • 02/21/14--05:08: Storage Stone
 • Menu er et av våre nye merker denn sesongen, og jeg helt dønn forelsket i hele kolleksjonen (vel, nesten hele... ) Storage Stone Jar er min nye favorittt, de er bare så vakre! Krukkene er desigent av danske Norm som lar seg inspirere av naturens farger, materialer og former. Og her har de truffet blink. Det er noe rått, men samtidig elegant over dette designet. Jeg skal ha frokstblanding i den store og nøtteblanding i den lille, slik at jeg kan starte dagen med noe vakkert. 
  0 0
 • 02/22/14--07:02: Urban Jungle Bloggers
 • Jeg har ikke de grønneste fingrene, men jeg gjør så godt jeg kan og elsker grønne planter. Jeg bruker alltid snittblomster eller grønne planter i stylinger,  også her hjemme. Her har jeg stylet en plante i tre forskjellige stiler. Planten heter Helleborus, også kalt Julerose, og er egentlig en staude, men har blitt mer vanlig innendørs de siste årene. Kanskje takket være de nydelige blomstene? Den gir frodig og lang blomstring så lenge den plasseres lyst og ikke for varmt. Det spesielle med Helleborus er at den tåler å bli satt ut selv om det er 5-6 minusgrader, men jeg venter til våren med å sette den ut... åhhh, nå merker jeg at jeg lengter etter våren!

  Hvilken styling liker du best?

  Urban Jungle Bloggere er en møteplass for alle som liker grønne planter i interiøret (og hvem gjør vel ikke det). UJB ble dannet av Igor (Happy Interiør Blog) og Judith (Joelix). Hver måned deler de styling ideer, DIYs og grønne tips og triks. Du finner med inspirasjon på Urban Jungle Bloggere Pinterest. Lyst til å bli med? Bruk # urbanjungle på Twitter og Instagram eller kontakt UJB på facebook.
  Potter fra hviit.no // Plante fra Mester Grønn.  0 0
 • 02/23/14--14:01: 20 kvadratmeter perfeksjon
 • I denne lille, men akk så vakre leiligheten i Stockholm bor Josefin Hååg sammen med sin kone Emma. Leligheten er all-over på alle blogger om dagen, men de rett og slett så fine at jeg ikke klarer å motstå fristelsen, du må bare tilgi meg.... Josefin er stylingassistent og jobber bla.a for Lotta Agaton, og jeg synes at jeg kan se den velkjente stilen som stylisten er så kjent for. Jeg elsker måten Josefin bruker fotokunst på og hennes sans for detaljer og vakre stilleben. Nok et bevis på at det ikke er størrelsen det kommer an på! 
  Via Residence

older | 1 | .... | 12 | 13 | (Page 14) | 15 | 16 | .... | 20 | newer