Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 11/17/13--23:10: Mitt København
 • Nå sitter jeg på flytoget på vei til Gardemoen. Jeg begynner uken med bloggetur til herlige København med Visitdenmark. Vi er fem bloggere som er på tur og du kan følge oss, StylizimoAnettes HusElisabeth Heier og Marsipan og smilefjes instragram under tagen #mittkøbenhavn. Når de vender nesten hjem på onsdag blir jeg igjen noen dager ekstra. Sammen med fotograf Line Thit Klein skal jeg besøke noen fantastiske danske hjem som plutselig kommer på trykk i et magasin:)

  Men første stopp blir Radisson Blue Royal Hotell og den legendariske Arne Jacobsen suite 606. Selv om jeg har bodd på hotellet før har jeg aldri fått anledning til å se den. Vi snakker starstruck....
  0 0
 • 11/20/13--23:51: Slik innreder du med gull
 • Noen føler seg nok litt redde for at å bruke gull i interiøret fort kan ende opp med å bli litt glorete. Men slapp av; jeg ga noen tips og råd tiBonytt.no. Her er deler av intervjuet:

  - Det er ofte smart å begynne i det små når det gjelder detaljer i gull, forklarer boligstylist og innhaver av interiørnettbutikken Hviit, Linda Elmin, til Bonytt.no.

  - Begynn for eksempel med en vase eller lysestake, en pute eller kanskje bare noen nye kaffekopper i gull.


  Stylisten foreslår å kombinere detaljer i gull med ting du allerede har og prøve deg frem.

  - Det flotte er at man kan tilpasse detaljer i gull og metaller til stilen man allerede har hjemme. En pute i gull kan se helt riktig ut om man har en litt romantisk eller bohemsk stil hjemme, mens en vegglampe i matt gull kan være et kult innslag om du kjører en mer industriell stil.


  Elmin har også en oppløftende nyhet om du faller litt mellom to stoler når det gjelder stilen hjemme.

  - Det eklektiske stilen er også på vei inn, og her er det lov å mikse og matche av hjertets lyst, og blande flere stilretninger med sin egen personlige stil, lover stylisten.


  Nettbutikkeieren understreker at det kan lønne seg å velge elementer med omhu.

  - Det skal jo ikke se ut som om Joan Collins har vært interiørdesigner i stuen din, forklarer Elmin.

  - En pute i gull er jo en ting, mens et helt sengeteppe kan fort bli litt "over the top." Elmin synes gull og andre metalldetaljer tar seg aller best ut sammen med naturlige fager.

  - Treverk og gull sammen er vakkert, men det kan også være flott mot både hvitt og sort, for ikke å snakke om grått.


  Men vær forsiktig når du introduserer glamour i form av edle metaller, for det kan fort bli for mye av det gode, advarer stylisten. For eksempel vil gull mot sort skinn og kanskje en lysekrone i krystall ende opp med å kunne se litt "Dynastiet" ut, og det er litt feil i forhold til denne trenden mener eksperten.
  - Det som gjør bruken av gull spennende, er å kombinere det med andre uventende materialer, forklarer Elmin.

  - Har du en glamorøs gullvase, kommer den mye bedre til sin rett på et rustikt trefat enn om du bruker et fat i gull også. Finn ut hva du ønsker skal være blikkfanget, og tenk på om du vil at gullvasen skal være hovedelementet, eller om det skal være et tilbehør til noe du allerede har.


  Her er noen av mine gullfavoritter:  Du finner mer i nettbutikken her og her.


  0 0

  Det er ingen hemmelighet at jeg er forelsket i printene til Kristina Krogh. Og med meg i kofferten hjem fra København har jeg med meg noen få av, rett-fra-trykkeret-rykende-ferske, printene Solo og Green Galaxy:) Resten kommer litt senere.

  Nå gjenstår det en stylingjobb, to møter med nye leverandører og en rask kaffe med en ny kunde på Kastrup, før jeg setter meg på flyet hjem til Norge. Jeg gleder meg til presentere de nye leverandørene i januar, og jeg gleder meg til å ta dere med på en rundttur i København... en guide kommer snart, først litt jobb.  0 0
 • 11/24/13--10:59: Kähler i julepyntet Tivoli
 • Tivoli i København er magisk. Tivoli er kjent for sine vakre lysdekorasjoner året rundt, men når Tivoli er pyntet til jul er det eventyrlig. Allerede fra inngangen kunne vi kjenne duften fra fristende boder med gløgg, danske æbleskiver og spanske rør, pepperkaker og brente mandler. Og kilometer med glitrende girlandere og tusenvis av lys som bidro til å skape den rette julestemningen. Jeg savnet barna ordentlig og jeg må innrømme at jeg felte en liten tåre. Hit MÅ vi bare, alle sammen. I år er Tivoli for første gang åpent også på nyttårsaften og alle resturantene har egne nyttårsmenyer!  

  Denne gangen spiste vi på Kähler resturanten. Nydelig interiør med klassiske designikoner, deilig mat og god service var rammene rundt en fantastik matopplevelse. Kählers returanter er kjent for sine kreative retter basert på de absolutt beste råvarer. Jeg har spist på Kähler i Århus før og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Og med vin i glassene var dette en perfekt kveld.  I Kähler resturanten kan du kjøpe med deg keramikk hjem, men hvis du heller vil få de levert på døren finner du kähler her.


  Thermokrus // Urbania oppheng // Urbania Lyshus // Omaggio liten vase //
  Avvento // Sirio skål //  Omaggio tallerken 


  0 0
 • 11/25/13--10:44: Årets Farge 2014
 • I dag presentert Fargerike, med Dagny i spissen der hun stod i en drøm av en kjole designet av TSH, Årets Farge: Blågrønt. Dette er et helt spekter av nyanser, fra lyse Late Sommerdager til den mørke Stokkøya. Midt i mellom finner du vakre støvete farger med navn som Prekestolen, Isbre og Lofoten. Av støttefarene mener jeg at Terracotta, Lollipop, Skyfri Himmel og Sommersol blir viktige i året som kommer.

  Hva tror du, er ikke dette en vakker en farge du har lyst til å prøve ut?  Interiør: Linda Elmin, foto Sturla Bakken
  Mote: Linda Wickman, foto Isabell Watson
  0 0
 • 11/25/13--23:47: Mr. Cubebot
 • Cubebot er den nye dingsen her hjemme, og er ikke mindre en en treleke som vi alle sammen har falt for! Roboteketøy er vanligvis laget av plast og krever batterier - men ikke denne! Inspirert av den japanske Shinto Kumi-ki gåter, er Cubebot en utradisjonell vri på en robot. Designet av David Weeks. Når det er på tide for ham å hvile, kan han stables inn en perfekt kube.  

  PS. En perfekt kalendergave, fra 99 kr :)
  0 0
 • 11/26/13--23:00: Åpent hjem
 • Et hjem i hvitt, grått og svart er ikke kjedelig, det er vakkert! Store vinduer som slipper lyset inn,  lyse vegger og vakkert gulv. Med About A Chair i flere rom, åpne (og ryddige) hyller, lyst treverk on innslag av grønt er dette et hjem akkurat  i min bane. 

  Stjel stilen:
  • Flere små runde bord er bedre enn bare ett stort. 
  • Foto og kunst på veggene.
  • Bruk åpne hyller i stedet for sjenk og kommode.
  • Samler du på noe, sett det i grupper. 

  Fotograf: Henrik Bonnevier// Folkhem.se

  0 0
 • 11/29/13--12:07: 70/70
 • Bordet 70/70 er designet av TAF architect for Muuto. Bordet har perfekte proporsjoner med et nesten anonymt uttrykk, men med vakre detaljer. Bordet er basert på to kvadratiske rammer i støpt alluminium med dimensjonen 70 x 70 centimeter, derav navnet. 
  Jeg tror dette blir mitt nye spisebord.  0 0
 • 12/01/13--12:24: Article 0


 • 0 0
 • 12/02/13--12:40: Grip dagen!
 • 2014... Tjuefjorten! Det skal bli et fint år det. Og jeg skal nyte hver dag, CARPE DIEM folkens! Jeg digger den nye kalenderen fra Wrong for HAY, som kom inn i dag. Hver dag må rett og slett rives av, og jeg elsker den ideen på at det gjør meg mer bevist på at tiden går, og at alle dager må leves ut til det fulle!
  Kalenderen er designet av den islandske duoen Snæfríð & Hildigunnur.  0 0

  I  år, som i fjor og året før der, har vi en adventskalender der vi hver søndag i advent oppfyller et ønske. Denne gangen gjør vi det enkelt og har konkurransen på instagram.

  Vis oss hva du ønsker deg til jul fra hviit.no. Tagg bildet på instagram med#hviitadvent og #hviitjul og husk at du må ha åpen profil for at vi kan se bildet ditt. En vinner som får et ønske oppfylt trekkes på søndag. Lykke til!

  I dag har vi også åpent hus på Showroomet. Det blir fult hus og stormende jubel. De 50 føsret goodebagene er allerede lovet bort, men kom gjerne innom hvsi du vil. Dørene er åpne til kl. 21.00.

  Her er noen av ønskene:  0 0
 • 12/08/13--13:55: 5 julegavetips til HAN
 • Franz har alt, trenger ingen ting, ønsker seg ingenting, men da jeg ba ham å finne fem ting han ønsket seg fra nettbutikken kom ønskene som perler på en snor. Så de tenke jeg å dele med deg, hvis du trenger noen tips til julegaver til Mannen med stor M.

  0 0

  Vi har hatt mange kundekvelder allerede, men vi får fortsatt forespørsel om vi ikke kan ha en kveld til før jul... Og jo det kan vi!

  I morgen fra kl 09.00 til 20.00 åpner vi dørene til showroomet og serverer deilige te fra Normann Copenhagen og gløgg og snacks fra Nicolas Vahé.

  Vi har funnet frem noen ekstra gode tilbud deler ut Elle Decoration til alle som kommer.
  Håper vi sees. Du finner mer informasjon på vår facebookside.


  0 0
 • 12/10/13--11:22: Du evig grønne glitrende
 • Jeg får først sånn ordentlig julestemning når juletreet er på plass. Men siden det har en tendes til å ramle ned minst engang og begynner å drysse så fort jeg får hengt på pynten pleier jeg å vente til bittelilleminijuleaften. Men i år er allerde et juletreet plass, til stor glede for store og små. Denne er  i potte og jeg har lyst til plante den ute til våren. Jeg husker jeg så en tegnefilm om et juletre som ble hugget ned og døde, så denne skal få leve og være juletre i mange år!


  Mester Grønn har de noe så praktisk som en selvvannende potte, Grow-in, som faktisk ser bra ut også i motseting til alle andre selvanningspotter. Potten, eller  tekstilposen som det jo er, regulerer vanntilførselen til treet slik at det ikke tørker ut. Genialt, siden jeg har en evene til å tro at planter ikke trenger vann... Så da er det håp for juletreet! 
   Grow-in // Stjerne i keramikk 

  0 0
 • 12/11/13--00:00: Tid for te
 • Vi har fått inn de deilige teene til Normann Copenhagen. Mmmmm... Caramell og mint. Har du lyst til å smake er det bare så svinge innom showrommet en tur, og i kveld har vi åpent til kl 20.00. Jeg elsker te som smaker og det det skal jeg love deg at disse gjør.  Earl Grey med en snurr honning er perfekt pause midt på dagen og Mint Caramell gjør at jeg holder meg unna sjokoladen når kvelden kommer. Vinn-vinn! Boksene er så nydelige de også, de er designet av Anne Lehmann. 


  Via   0 0
 • 12/12/13--00:14: Hvite Hyacinter
 • Jeg elsker hyacinter, men bare de hvite. Disse har jeg har siden midten av november og nå har de slått ut i full blomst. Som potte jeg har jeg brukt en halvdel av en Bellinokrukke, den andre delen har har jeg brente mandler i. Hyacint er duften jul og de pynter så fint opp. Mange blomsterbutikker har disse til en billig penge, disse koster 10 kr per stykk hos Mester Grønn, et kupp rett og slett. Jeg kjøper sikkert med meg noen nye i løpet av innhentningrunden min i dag. Ha en super dag!


  Bellino krukke  // Lysestake Louise Roe  

  0 0

  Da jeg var barn på begynnelsen 80-tallet var luer med navn noe av det kuleste en jente kunne ha. De var hvite med røde eller blå bokstaver. De mest populærene jentenavnene var Anne, Linda, Hege, Marianne og Kristin. Selv om mitt navn var nr to på listen i 1974, og det ikke burde være noe problem å få tak i Lindalue, måtte jeg ta til takke med min lue fre Ellos... Nedtur.

  Derfor ble jeg helt varm i hjertet her om dagen. På døren fikk jeg levert et Georg Jensen Damask håndkle med mitt navnet på! Mye bedre enn en lue! Bent Georg Jensen designet de første navnhåndklene allerde i 1974 (ja, merk deg årstallet), og i anledning hans 90-årsdag er det nå mulig å få tak i din helt egen personlige variant. Frem til 20. desember kan du bestille håndklene hos Georg Jensen Damask.  Perfekt gave til alle de kommende 40-åringene!  0 0
 • 12/15/13--14:35: Perler på en snor
 • Den fine lysestaken String fra Ferm Living er blitt en klassiker. Knytt sammen til en ring eller løsne opp knuten slik at den får plass i vindusposten. Jeg skal binde to stykker sammen slik at de kan slynge seg på bordet.


  // String  0 0

  Vi er i lykkerus!

  Juryen i Elle Decoration Awards 2013 har nominert Hviit.no til Årest Butikk! For en overraskelse, for en avslutning på et helt fantastisk, jublende år, og for en begynnelse på 2014! Jeg har ikke ord ( til en forandring – så det sier litt om hvor glad, rørt og stolt jeg er)… Stem gjerne på oss HER hvis du har lyst.

  Tusen takk til alle våre supre kunder, dere er verdens beste!  0 0
 • 12/21/13--11:49: Inspirasjon til julebord
 • I forrige nummer av Elle Decoration dekket jeg til fest. Jeg fikk aldri tid til å vise dere bildene, men det er jo ikke for sent. Utgaven er pakket sammen med Elle som er ute i butikkene nå, så det er forsatt mulig få tak i det:) Det er ikke så ofte jeg viser frem hjemmet vårt, men jeg skal bli flinkere til det i 2014, selv om jeg synes det er litt skummelt.
  Disse bildene er tatt av fotograf Birgit Fauske.  Stoler fra  Magis // Hay // Muuto // Vitra // Lampe.


  Fat // Marmor og messinglykter fra min store samling // Telysestake fra Tom Dixon
  Tallerken designet av Norway Says // Serviettring er arvet // Serviett  // Bestikk fra Kay Bojesen //  Glass fra Hay

  _________________________________________________________________________________

  Jeg blir veldig glad om du stemmer på oss HER.older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 20 | newer