Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 01/03/13--12:34: Nyheter 2013 fra Tine K Home
 • Vi elsker Tine K Home. Og vi er hodestups forelsket i den nye kollesjonen som heter  MUST, og her er det mange Must-haves ja!  Dette er våre favoritter som blir å finne i nettbutikken om ikke lenge.  Ser du noe du liker?


  0 0

  God morgen folkens! På Dagbladet.no  i dag kan du lese om hvilke interiørtrender Solveig fra NIB, Lise fra Polhem PR, Dagny fra Fargerike, Nina fra Stylizimo.com, og jeg har tro på det kommende året. Vi får inn ikke mindre enn 11 nye merker i år og vi gleder oss veldig til vi skal presentere de for deg.  Tro meg: Du kommer til å E L S K E det!

  Ha en nydelig helg, og husk det lille salget vårt som varer en bitteliten stund til. Nina har lagt ut noen ordentlige godbiter til 50 %. 


  Skjermdump fra Dagbladet.no


  0 0
 • 01/06/13--23:30: 4 tips til tulipanene
 •  Julen er helt ute av huset. Skulle tro det ble litt tomt uten juletreet, men jeg syntes det bare var deilig. Men grønt må jeg jo ha, så da fyller jeg opp med tulipaner. Jeg elsker lyden av tulipaner, en sånn frisk knittrende lyd. De fleste blomsterhandlere har tulipaner til en god pris disse dager, så da er det bare å ta med seg en bukett eller to. Den ene buketten skal min kjære mamma få, hun har bursdag i dag!

  PS. Så du Halvbroren på NRK 1 i går? Jeg elsket den, hva synes du?
  • Kjøp tulipaner som har tydelige blomsterknopper. Disse skal ikke være utsprunget, men være godt utviklet, ikke bittesmå og grønne.
  • Behold plasten eller innpakningspapiret på og skjær av 2 cm nederst på hver stilk og sett dem i kaldt vann noen timer. Da får tulipanene støtte mens de strekker seg ut. 
  • Skyll silkene og bladene godt, få vekk alt jord dom kan ligge mellom bladene og stilken. Er det noen løse blader på tulipanen, bør disse fjernes. Husk at vannet skal være kaldt. Du kan gjerne ha bittelitt sukker i vannet, da holder de seg enda litt lenger
  • Sett buketten mørkt og kjølig om natten og skift gjerne vann i vasen hver dag.

  0 0
 • 01/07/13--10:26: Kupp fra Ikea


 • I februar lanseres flere fine nyheter på Ikea. Rottingstolen Älmsta er min favoritt  og jeg elsker de håndlagde detaljene som gjør hver eneste stol unik. Myke, runde former, viklede detaljer og sete i tettflettet fiskebensmønster – jeg lar meg sjarmere!  Älmsta stol fås i svart eller naturlig rotting- farge og er laget av bambus.  kr 695 kr.


  Randlev teppe er designet av Paulin Machad og er laget i ull, kr 1195 kr.

  0 0
 • 01/09/13--09:21: Ny kolleksjon fra By Nord
 • Denne sesongen kommer By Nord med en ny og spennende kolleksjon, fortsatt med fotoprint men med en kul twist. Jeg liker det jeg ser. Her er en liten sneakpeak:

  By Nord spring summer 2013


  0 0
 • 01/10/13--03:08: Nyheter fra Ferm Living
 • Danske Ferm lLiving fortsetter med sin kjente grafiske stil. Kolleksjonen 2013 består av mange godbiter, så dette kan bli gøy. Jeg er veldig spent på å høre hva du synes? Er det noe du liker, noe du ikke liker? Og hvis det er noe du bare MÅ ha, sender du meg en mail, linda@hviit.no, så skal jeg  hjelpe deg med priser og leveringsdato. Sjekk ut den nye kataolgen fra Ferm Living!  0 0
 • 01/12/13--16:27: Article 2


 • 0 0
 • 01/13/13--11:44: Soverommet på hytta
 • Jeg er ikke så flink til å ta bilder her hjemme, men i dag fikk jeg tatt noen bilder på hytta. Skulle ta noen andre bilder uansett, det skal jeg forteller mer om i morgen. Hytta vår ligger på Skeikampen, og dette er det stedet jeg sover aller best, og virkelig får ladet batteriene.  Her noen bilder fra soverommet. Vi har akkurat malt taket, så ting er ikke helt på plass enda... alt går i sakte modus der oppe :)


  Elsker lyset på hytta!


  Dette bordet kjøpte jeg på loppis for 150 kr for lenge siden. Etter å ha overvintret i garasjen ble det malt og fikk jobben som nattbord. Jeg elsker de stramme linjene, er det ikke fint?


  Og nett på hytta det må vi ha. Jeg fikk endelig somlet meg til å laste ned Trendenser.

  0 0
 • 01/13/13--23:00: Vinn varmeovn fra Adax
 • Brrrr... nå begynner det å bli kaldt igjen! Og da passer det jo fint at jeg i samarbeid med Adax  gir bort en Adax Neo 800W Panelovn i fargen rosa, lyseblå, rød, sort, sølv eller hvit. Verdien er 1.300 kr. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU skal vinne, og selvfølgelig hvilke farge du vil ha ovnen i. 

  Du kan se nærmere på alle fargene på facebook siden til Adax. Vinneren annonseres  mandag 21. januar kl 20.00.


  En panelovn som ikke tikker når den regulerer varmen! Endelig!       
   Neo finnes i seks ulike farger! Hva med en i pastell på barnerommet?


  0 0

  Bunadspleddene designet av Andreas Engesvik ble lansert under London Design Festival i september 2012 og blir lansert i Norge i neste uke. Men vi kan ikke vente og har akkurat lagt de ut  i nettbutikken

   Andreas er et kjent navn på designerhimmelen, her Norge og i utlandet, både som et av medlemmene i den tidligere designgruppen Norway Says og under eget navn. Dessuten er han jo den hyggeligste fyren! I julen for noen år siden så han på sin fine kjæreste i den nydelige Setersbudnaden og fikk ideen til budnadspleddene. Mandal Veverier som en av Norges ledende produsenter av ullstoff, tente på ideen og står bak produksjonen av de vakre pleddene. Jeg kan lett se for meg at dette blir en ny favoritt i sofaen. Hva synes du? Norsk design er vakkert, eller hva?

      Bunadspleddene finnes i 5 ulike design:Setesdal, Bringeklut-Telemark, Sunnmøre, Nordland og Fusa
  0 0
 • 01/15/13--12:23: Skap plass på badet
 • Jeg er sikker på at mange, som meg, har sminkeprodukter i skapet som har gått ut på dato for lenge siden. Kast det du ikke bruker og det som er gått ut på dato. Det som står innerst er nok det du ikke bruker uansett, så hvorfor skal det stå det og fylle? Dette er det jeg bruker av sminkeprodukter hver dag, og det tar jo ikke så mye plass.


  Holdbarhet på sminkeprodukter:
  Maskara: 3-6 måneder. Eyeliner: 6 måneder. Foundation: 6-12 måneder. Ansiktskrem: 1 år. Sminkefjerner: 1 år. Leppestift og gloss: 2-3 år. Øyenskygge: 3 år. Rouge: 3 år. Pudder: 3 år. Kajalpenn: 3 år. Kilde Klikk.no
  Dette høyskapet med praktiske hyller på innsiden av skapdøren finner du hos Comfort 

  0 0
 • 01/15/13--23:30: Stordalens Oslo Suite
 •  Tidligere denne uken var jeg på pressevisning på Stordalen nye hotell, THE THIEF (det kommer jeg tilbake til, fortjener et eget innlegg.) Det var da jeg tenkte at jeg godt kan være turist i egen by. Jeg er imponert, jeg er forelsket, jeg er (nesten) stum av begeistring!

   I lobbyen ble vi møtt med mine designfavoritter (det kommer jeg også tilbake til) tunge lenestoler i fløyel, vakkert lyssetting, en smilende Dom som ønsket oss velkommen, vakre, fine mennesker som jeg ikke hadde sett på en lang stund, og en fargepalett som var mørk, men ikke dyster.

   Jeg kan tenke meg det ble poppet noen korker på toppsuiten da det var åpningsfest der i går kveld. The Oslo Suites private takterrasse har eksklusive møbler designet av Patricia Urquiola og Antonio Citterio og utsyn i alle himmelretninger. Ikke mindre enn160 kvadratmeter skreddersydd hotelldesign byr på mange valgmuligheter med egen peis, bar, spisestue, fem separate soverom og walk-in closet.... for de som har 25 000 kr tilovers. Om få uker åpner også spa avdelingen på hotellet, sukk!

  Norske og internasjonale toppdesigenere som Massimo Castagna, Antonio Citterio og Anne Haavind står bak møbler og dekor. Ross Lovegrove–belysning og moderne himmelseng fra kvalitetsprodusenten B&B Italia.Et romslig badeværelse i Vittorio og Polaris-marmor som gir en deilig spa-følelse, buet nisje med regnskogdusj, stort badekar og lekre detaljer... jeg har bare en ting å si– Stordalen og Gunnhild: 2013 blir året jeg skal være turist i egen by, selv om det ikke blir i Oslo Suite  På Oslos tak!
  Tjuvholmen – bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet - går inn i en ny tidsepoke. Det nye Astrup Fearnley Museet, tegnet av den italienske stjernearkitekten Renzo Piano, er nærmeste nabo til hotellet, som i mine øyne er et kuntverk i seg selv. Arkiteketene bak hotellet er Mellbye Arkitekter.   Jeg kan nøye meg med et "vanlig" rom jeg altså!


  Men hvis jeg kan oppgardere til Oslo Suiten sier jeg ikke nei takk... 
  jeg besvimmer sikkert av lykke!

  0 0
 • 01/16/13--12:12: Vinn en interiørdag!
 • Har du lyst til å få presentert de siste trendene, se den nyeste kolleksjonene?Treffe andre fine, flinke bloggere, være med på foredrag om Interiørbloggere med de beste av de beste; NIB-jentene, og trendforedrag med Jakob Søndergaard fra PEJ-gruppen, spise en hyggelige lunsj sammen med oss og få med deg en fin goodiedag? 

  Supert! Da er du invitert til å bli med på en utfordring. 

  Vi tar med oss fire fine bloggere med Gave og Interiør messen Lørdag 26. januar. Dette er er lukket fagmesse, men som vår gjest får du en privat vising av kolleksjonene til noen av våre faste leverandører. Vi kommer tilbake til programmet senere, men du må være tilgjenngelig hele formiddagen fra kl 10 - 14. Du må selv komme deg til og fra Lillestrøm. Togstasjonen ligger 2 min gange fra messen.

  Bilde fra Tine K Home kolleksjonen SS 2013
  Det du skal gjøre er: Lag et innlegg på din egen blogg der du gjør en av følgende


  • Viser  moodboards/bilder fra hviit.no, med det utvalget du liker best. 
  • Viser  moodboards/bilder fra hviit.no med det utvalget du synes er typisk hviit.
  • Viser, med ord eller egne bilder, hva din stil er.
  • Viser, med ord eller egne bilder, hvilken interiørtrend du har tro på for 2013.
  Du kan legge inn bidrag frem til onsdag 23.januar kl 23.00. Har du ikke egen blogg kan du sende ditt bidrag til linda@hviit.no. Har du noen spørsmål bruker du samme mail eller ringer 92846444.

  Lykke til! 

  0 0
 • 01/17/13--10:50: Årtets farge 2013: LILLA

 • Fargerike presenterte i dag Årets Farge 2013 : Lilla! Dette er noe de har jobbet med lenge, og jeg er å glad for å endelig kunne vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden. Det er mange som har spurt meg om hva som er årets farge og til alle dere som fikk servert en hvit løgn etter et svende svar: Unnskyld, men hemmmelig er hemmelig! 

  I samarbeid med det franske trendbyrået Nelly Rodi og NCS Colour Centre i Oslo 
  har Fargerike jobbet seg frem til ti ulike lillanyanser og tre spennende stilretninger :


  // Norsk Skandinavisk //


  Det skandinaviske, eller danske, har hatt stor innflytelse på norske trender de siste ti årene. I 2013 vil vi sette det norske stempelet på det skandinaviske, og innføre mer farger og flere detaljer. Det handler om å dyrke det norske, men vi er fortsatt inspirert av danskenes enkle linjer og forsiktige fargepalett. Stilretningen vil beholde personligheten sin samtidig som den blir mer norsk. Norsk hygge og fargebruk kombineres med dansk minimalisme.


  // Norsk Elegant //


  Dette er en elegant, feminin og tilnærmet klassisk stilretning, men med en raffinert og tildels rampete touch av det moderne. Fargepaletten er svært lys og dominert av vakre lavendeltonener. Fargene kombineres med lette nyanser av hvitt, grått og en vakker dus nudetone. Det er florlette tekstiler, paljetter, gull og en glamorøs tilnærming. Interiørene bruker klassiske norske antikviteter fra rundt 1930­årene.

   // Norsk Eklektisk //

  Det eklektiske vil være ekstremt viktig i årene fremover, og er en egen livsstil og tilnærming til livet. Dette er en personlig stilretning som handler om å gjøre ting på egne premisser. Du bruker favorittfargene dine fordi det er de du liker, blander stilretninger og skaper et personlig og unikt uttrykk, som kan være alt fra dramatisk og fargerikt til sobert og enkelt. Det handler om å følge egen magefølelse. Humor er viktig, og det samme er fargene, uansett om de er mørke eller lyse.


  Foto: Interiør Birgit Fauske og  Sveinung Bråthen. Mat; Jeff Coulson


  0 0
 • 01/19/13--05:58: Alarm Dock i nettbutikken
 • Jeg er ikke så flink til å huske å lade iPhonen min, og er så glad for at vi har fått inn Alarm Docken i nettbutikken. Alltid fulladet iPhone fra nå av! Heidi/frufly er også en av de som har fått øynene opp denne praktiske docken. Collagen har jeg lån fra henne.   Appen Flick Clock er den jeg bruker.

  0 0
 • 01/20/13--10:38: Have fun – seriously
 • Nå har jeg endelig fått opp den nye posteren fra Conilab/Etsy på veggen. Vi har ikke så mange ledige vegger å ta av, og jeg liker ikke at det noe på alle veggen. Thank You posteren måtte ned, men jeg er fornøyd med valget, selv om det er litt uvant med en svart ramme over kjøkkenbenken. Jeg har blitt veldig glad tynne rammer, og  begynner å bli litt lei av den tykke Ribba-rammen . Denne rammen er også fra Ikea, den var på salg og koster 39 kr. Et kupp! Og så fikk Lup lysestaken en fin plass på kjøkkenbenken den også.

  PS.  Husk Give Awayen som trekkes i morgen og utfordringen om å vinne en interiørdag.


  Poster fra Conilab/Etsy 


   Buddha figuren har fulgt oss i over fem år, jeg tror den bringer meg lykke:)

  0 0
 • 01/21/13--13:17: Vinneren er...
 • Så er det på tide å annonsere vinneren av panelovnen Neo fra Adax .Tusen tak til alle som har blitt med. Juryen hos Adax  har valgt ut følgende kommentar: 

  Så flott den var da! Hvis jeg skulle bli den heldige vinneren vil jeg veldig gjerne ha en i hvit!

  Vi trenger en slik ovn til rommet til lillemor i huset, det er grådig kaldt der på natten og om vinteren fordi det er to store vinduer som gjør rommet fort kaldt. Vi må ha ekstra klær på henne om natten så hun ikke skal fryse, vi har nå en midlertidig ovn der inne som ikke funker like bra alltid... Planen var å bytte ut de store vinduene, til noen nye som er mer tett og av nyere dato, men lommeboken strekker ikke alltid helt til... :) Så vi har det på lista...


  Håper du/dere får en fin kveld videre! Klemmer fra Nina


  Gratulerer Nina og bloggen Tindrande Auge. Dan fra Adax  kontakter deg innen en par dager, slik at du blir varm og god!


  Bilde fra hytta. 

  Men jeg lurer på en ting til jeg. Hvis du kunne velge hvilken som helst farge på en panelovn; Mintgrønn, lilla, neon, gull, ja, hvilken som helst farge.… Hva ville du ha valgt da?

  0 0
 • 01/22/13--06:37: Den svarte boksen
 • Vi var ganske fornøyd med vårt TV- opplegg vi … helt til hele veggfesten, inkludert vegg, takket for seg slik at TVen gikk i gulvet med et smell midt under gullrekka. Hvorfor finnes det ikke en praktisk løsning som skjuler ledingskaoset, men som samtidig ser bra ut?


   Eller jo det finnes, snart! I morgen kl 09.00 lanserer IKEA  serien Uppleva som er TV, lyd og møbel  i ett! Jeg rekker dessverre ikke lanseringen fordi vi er på innkjøp, men dette skal jeg få med meg senere!  Akkurat nå henger TV under vinduet, akkurat litt for lavt, men det var den eneste ledige veggplassen med bæring nok til tåle den tunge skjermen. Under er det jo et ledingskaos uten like, men det har jeg skjult så godt jeg kan med magasiner... et sted på jo de være også! Bedre løsninger enn dette finner du hos NIB og som har utfordringen Vis oss din TV  Det enste som er smart med denne løsningen er at den svarte boksen ikke er fult så synelig!
  0 0
 • 01/23/13--23:52: Tid for…
 • Dette er en hektisk og spennende tid. Innkjøp- og messe tid. Franz tar seg av messene utenlands i år, jeg  hadde allerde booket meg opp med stylinger for lenge siden – neste sesong må jeg prøve å huske når messene er! Vi har signert med noen tunge, anerkjente leverandører som vi gleder oss veldig til å vise dere, men enn så lenge holder vi kortene tett til brystet, så kan de som vil leke copycat gjøre det i etterkant, hi hi hi!


  I går var vi på innkjøp hos Kähler, og det er ingen hemmelighet at Omaggio-serien er en av bestselgerne, så der får vi inn hele kjøkkenserien. Vi får inn Ora klokkene i den minste størrelsen, jeg har lagt min elsk på den hvite med svarte visere, de kommer om en ukes tid,  og mye annet spennende, vi legger ut album på facebook fortløpende.


  Og i år inviterer vi med oss fire gjester med på messen! Vi har fått inn kjempefine bidrag her på bloggen, på instagram  og ikke minst på mail. Vedlig hyggelig at så mange har lyst til å bli med. Det er ikke lett å plukke ut bare fire. Jeg har lyst til å ta med dere alle. Så jeg kommer tilbake til HVEM i kveld.

  0 0
 • 01/24/13--10:12: Vinnere av interiørdagen
 • Ikke lett å bestemme seg... med så mange fine bidrag! Vi har derfor bestemt oss for ikke fire, men FEM fine vinnere, og de er... i tilfeldig rekke følge: Har en drøm... , Mollys Bubble, Lidyll, Fabelaktig, og Høytrykk


   Typisk hviit stil :) Bilde fra Pintrest.

  Gratulerer! I tilegg til lunsj, foredrag, presentasjon av nyheter, goodibager fra hviit.no, og en hyggelig interiørdag, har vi noen andre overraskelser på lur og nok en spennede invitasjon! Vi håper at alle sammen takker ja, for da kan jeg love alle bloggere at det vli skje spennende ting hos oss i tiden fremover! Spent? Vi kommer tilbake til planene om ikke lenge, så følg med! Og til dere som vant: Send meg en mail linda@hviit.no så jeg kan sende dere mer info!


  Elsker denne stilen! Bilde fra Pintrest.

older | 1 | (Page 2) | 3 | 4 | .... | 20 | newer