Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 01/25/13--12:26: Supersize Strikk
 • Jeg skulle ønske jeg kunne strikke. Strikke med kjempestore pinner. Jeg er blitt helt forelsket i strikk med tykt garn … og da mener jeg TYKT. Bloggen Little Dandelion er er stor inspirasjons kilde, og der kan du også kjøpe de nydelige pleddene hun lager. 
  Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpe ordentlig tykt garn og strikkepinner?
   Jeg har jo ikke noe annet å gjøre, så kanskje jeg burde begynne å strikke, he he he.. 
  Bilder fra Little Dandelion.  Eller kanskje jeg rett og slett skal kjøpe meg genseren fra MM6 BY MAISON MARTIN MARGIELA


  0 0

  Vi hadde en utrolig hyggelig dag sammen med Har en drøm... Mollys BubbleLidyll, FabelaktigHøytrykk  og Medetlekentsinn. Vi begynnte dagen med en fin presentasjon av Bloomingville, og deretter  ble vi vartet opp av Nicolas Vahé hos House Doctor. Den ene nydelige smaksprøven etter den andre ble servert sammen med deilig vin!


  Med tunge goodiebags og nesten på en snurr, løp vi videre Hall E der vi var stolte tilhørere på første rad under foredraget av Sol og Ann-Helen.  NIB,we  love you! Og takk for fine ord fra scenen! Helt klare for å lage det beste bloginnlegget EVER, var det en rask tur innom Senze of Joy for å se på nydelige paljettputer, og deretter var den deilig lunsjen, mer vin, og dessert som smakte sommer på Foodcourt i 2 etage. Dette er utstillerloungen, med rolig atmosfære og nevnte jeg nydelig mat?


   Det var det deilig med et pust i bakken og utdeling av enda en goodiebag fra nettbutikken. Vi avsluttet dagen med et besøk hos Mandal Veveri og Kähler som ga jentene en spennende instagram utfordring:)
  Takk jenter, våre fine HVIIT AMBASSADØRER! Kanskje neste tur går til København?  0 0
 • 01/27/13--08:43: Stille søndag?
 • Det var godt med en pause i dag. Etter tre dager på messe, var det godt å legge beina på bordet. I alle fall for en liten stund. For jammen var det ikke en To-do-liste jeg måtte igjennom i dag også. Etter å ha lagt ut nyheter fra bl.a  Nicolas Vahe og HAY, laget nyhetsbrev, vasket tre maskiner med tøy og krysset av for noen andre forsømte huslige plikter, booket flybilletter, hotell og leiebil til Stavangerturen på tirsdag har jeg faktisk laget sunn frokostblanding OG bakt lunsjmuffins som barna kan ha med seg på skolen i morgen (føler meg nesten som en karakter fra Frusterte fruer....) Og jeg har vært en rask tur ute for å raske med meg noen påskeliljer. De har fått plass i de fine marmeladeglassene fra Bloomingville. Så nå... skal jeg lese en bunke magasiner mens Franz lager ferdig karrysuppen!

  Fortsatt god søndag!


  0 0
 • 01/28/13--21:56: Early bird
 • Jeg er god på å jobbe sent, og desto dårligere å stå opp tidlig.... veldig dårlig. Nå sitter jeg på
  flytoget til Gardemoen, skal på en fotoshoot i herlige Stavanger. Og klokka er ikke blittt sju engang. Men til en forandring startet jeg dagen med frokost. Kryss i taket, for en kickstart!


   Jeg pleier ikke å spise frokost, det har jeg ikke gjort på mange, mange år, en utrolig dårlig vane jeg har lagt til meg. I helgen hakket jeg valnøtter og blandet sammen en blanding av nøtter, rosiner og tørket frukt som jeg fylte i marmeladeglass. Da holder det seg knaskende sprøtt! Sammen med vaniljeyoghurt og syltetøy fra Nicolas Vahe smaker dette helt nydelig. Det tok meg 1 minutt å lage en sunn, frisk og ikke mist velsmakende frokost! Glasset med nøtter og frukt tok jeg med meg, godt å ha når blodsukkeret synker litt utpå dagen.  0 0
 • 01/29/13--11:15: Nyheter By Nord 2013
 • Dette har vi ventet lenge på –  By Nord presenterer den nye kataolgen. Liker jeg bildene? Liker jeg stylingen? Liker jeg produktene.... Neeeeeiiiihhh. Jeg E L S K E R det! Alt sammen. Hva synes du? Ser du noe du liker? Send meg gjerne en mail : shop@hviit.nom,  hvis det er noe du MÅ ha, så setter vi deg opp på ventelisten.


  0 0
 • 01/30/13--13:38: Article 1


 • Via Khooll


  0 0

  Nå er det 24 timer siden jeg landet på Gardemoen, men allerde i morgen setter jeg meg på flyet igjen  for å delta på Meet the Blogger Stockhom. Jeg gleder meg veldig til å møte både Will Taylor/ Bright Bazaar og Irene Hoofs/Bloesem egen person. Men føler jo at man kjenner dem etter å ha fulgt  bloggene i så mage år. Jeanette/ ByFryd skal også holde foredrag og da skal jeg sitte på første rad! Men  i morgen tidlig får jeg besøk av en journalist og fotograf, som skal lage en liten sak om noe jeg brenner for, skal forteller mer en annen gang.  Det var ikke lenge jeg fikk sitte i godtolen denne gangen... kanskje neste uke?  0 0
 • 02/02/13--10:08: Covergirl
 • Her i Stockholm er vi helt i ekstase! Hjemmet til Nina/Stylizimo er cover på Trendenser! Last med appen hvis du ikke allerde har gjort det. Sammen med Nina, Melissa/Ideastosteal, Heidi/ Portofritt, Anikken Zahl Furunes, og Jeanette/ByFryd har jeg leid en leilighet bare få minutter fra byens hjerte. Så herlige mennesker! Bilder fra lelilgheten kommer i eget innlegg, vi snakker Stringhyller, Svanen og foto av Helene Christensen. Nå skal vi ut for å feire. God lørdag!

  Trendenser.se emagasin
  0 0
 • 02/05/13--11:55: Story Hotel Stockholm
 • Vi spiste middag i retsuranten på Story Hotel i Stockhom og jeg har ikke ord som kan beskrive det. Servicen var av ypperste klasse, serviøren var så søt at jeg kunne tatt henne med i kofferten, maten så god at jeg jeg ble målløs. Vi snakker hummer og champagne, noe som overhodet ikke er hverdagskost for meg. Hvis restauranten er det bankende hjertet av Story Hotel, er baren sjelen. Interiøret er en mix av en parisisk salong og jazzy atmosfære. Etter middagen tok vi en runde, og noen av oss, ikke undertegnende, slo seg løs på  dansegulvet til stor beundring for både gutter og jenter:) Selv ble jeg helt forelsket i interiøret... Neste gang booker jeg garantert et rom også!


  0 0
 • 02/06/13--11:56: Fargevalg
 • Dagene år i ett, og det ene tar det andre. Neste uke blir bedre... vi har et stort prosjekt på gang her hjemme som jeg gleder meg til å ta fatt på. Her er noen snapshot fra en styling tidligere i år. Jeg elsker  denne fargepaletten, den kommer jeg til å bruke her hjemme.
   Mint, pudder som går over mot fersken, mørk aubergin, et hint av svart, og gull! 
  Som jeg gleder meg til å sette i gang med dette, kan nesten ikke vente til helgen!

  Pute Hay, Pledd Andreas Engsvik/ Mandal Veveri/ Hviit.no

  Boxes Hay // Hviit.no  0 0
 • 02/09/13--12:35: Stjel stilen på badet
 • Marmorvegger. Takvindu. Stor dusj. Enda større speil.... Vel, det siste er ikke noe jeg higer etter på badet, men marmorvegger og takvindu – ja takk. Og en bukett med svarte lamper er heller ikke å forakte. Vi er i gang med renoveringen av badet i 2 etg og jeg jakter på inspirasjon. Siden vi har badekar her nede, holder det med bare dusj oppe og gjerne litt diskre. Blikkfanget blir baderomsmøblet som jeg snart har skisset ut 7 ganger. Blir aldri enig med meg selv (eller min bedre halvdel). Vi har bestilt svarte marmorfliser til gulvet, men veggen har jeg en annen plan for. Jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det først!  1. Lampe fra Bloomingville // 2. Hengere fra HAY // 3. Hee Lounge Chair fra HAY // 4. Håndkler fra Tine K Home.


  0 0
 • 02/10/13--23:30: Lotta Agaton i svart/hvitt
 • Noe av det beste med Meet the Bloggers Stockhom var besøket i Lottas Agatons fine butikk. Men med 65 bloggere, de fleste med kamera, i samme lille butikk var det egentlig ikke så mye jeg fikk sett. Men jeg hilste på Lotta og jentene, fikk rasket med meg noen småting og masse inspirasjon. I den siste utgaven av  Residence magazine kan du bli med hjem til Lotta. Hvem sier at svart og hvitt er kjedelig? Skam deg! Dette er vakkert! Veldig vakkert! Bildene er tatt av Pia Ulin

  Nå skal jeg straks avgåde for å holde et foredrag på Comfort Kick-off. Wish me luck... Gruer meg mer enn bittelitt!


  Lotta Agaton

  Denne lampen fra Flos har jeg ønsket meg lenge og jeg fikk ikke mindre lyst på den nå.

  Lotta Agaton

  Hvite fliser helt opp til taket understreker takhøyden.

  Lotta Agaton

  To avlange bord satt sammen til et stort kvadratisk bord. Hmmm... lurer på om vi får plass til det?
  Den billige rislampen ser ut som en million dollars der den henger.

  Lotta Agaton

  Lotta Agaton

  Sjekk brannslokkeren! Frem med sprayboksen folkens!

  Lotta Agaton

  Lotta Agaton

  Et lite tips: Ikea har benkplater i akryl, ser ut som corian, men er mye billigere og like fint!

  0 0

  Yes! Så er de endelig her!  Snowpuppet lampene som vi har ventet så lenge på. Hver eneste lampe er brettet med kjærlighet  og designet av duoen Nellianna van den Baard og Kenneth Venenbos, i Nederland. Hviit.no er de første forhandlerne i Norge, og det er vi kjempestolte av. Vi elsker å finne de unike, fine tingene som ikke alle har, og det gjør meg ekstra  glad når vi kan samarbeide med små bedrifter som virkleig har lidenskap for sine produkter. Vi har lampene i hvitt, grått, brunt og rosa. Hvilken farge liker du best, og hvor kunne du tenke deg å henge en slik lampe?
  0 0
 • 02/14/13--09:51: Gi meg en...

 • 0 0
 • 02/14/13--23:30: TOM DIXON
 • JA. Vi har fått inn TOM DIXON! Ryktet er sant...  Jeg var så heldig at jeg traff Tom Dixon personlig for mange år siden, da jeg jobbet i Bo Bedre. Jeg elsker filosofien hans, designet og hans personlighet – Sær engelsk humor som treffer meg rett i hjertet. Lite visste jeg den gang at våre veier skulle krysses igjen!

  Men nå har vi esker med hans navn i hyllene. Vi snakker Copper Shade,  Etch telysestaker i gull og kobber, og selvfølgelig Etch Shade lamp, også i gull og kobber. Dette er første levering, allrede i neste uke kommer neste. Vi forhandler hele kolleksjonen og legger ut varer etterhvert som de kommer inn på lager. Vi legger ut flere lamper i løpet av dagen. Men det er lov å sende oss en mail hvis det er noe du klarer å vente på. Hva synes du? Dette liker vi, eller hva?


  Tom Dixon Etch lamp // Hviit.no
  Via Pihkala
  0 0
 • 02/17/13--09:14: Indre ro av uro
 • Jeg har lenge lett etter en uro som jeg kunne ha i et bestemt hjørne av stuen. Den skulle være fargerik men ikke barnslig, diskre men ikke kjedelig. Så fant jeg Themis Mobilen designet av Clara von Zweigber, og ble helt forelsket. Etter noen mail og et par uker fikk vi den inn i nettbutikken. Når jeg finner noe fint vil jeg dele det med deg! Jeg blir så glad av å se på den... Ha en strålende søndag kveld!

  PS. I morgen har jeg en liten Give Away til dere...

  Themis Mobilen designet av Clara von Zweigber


  Bilder via den fine bloggen Petits Papiers

  0 0
 • 02/17/13--23:30: VINN: Sans for fest
 • Har du sans for fest? Det har jeg, elsker en god fest. Og med det mener jeg en fest der en spennende invitasjon bygger opp forventingene, en fest der alle føler seg velkommen og der mat, drikke og musikk får humøret på topp! Jentefest, champagnefest, cowboyfest eller bryllup. Jeg er med!


   Den 25. februar er magasinet SANS, spekket med DIY og gode ideer, ut i butikkhyllene. Denne utgaven inneholder ikke mindre enn 167 tips til bryllup og fest! En av mine gode venninner skal ha sommerbryllup på hytta si i Sverige i sommer. Gjett om jeg skal ta med meg SANS for fest med på neste jentetreff! Jeg deler ut 5 eksemplarer av SANS, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og like Facebooksiden til Sans. Vinneren trekkes Lørdag 23. februar.  0 0
 • 02/18/13--23:30: Kate & Tom
 • Jeg har fått to nye favoritter i stuen. Posteren av Kate Moss som jeg kjøpte i Stockholm og lysestaken Etch fra Tom Dixon. Jeg har ikke funnet den helt riktig plassen til Kate ennå, så enn så lenge står hun på Montana reolen i stuen.  Ønsker deg en herlig tirsdag!


  Kate Moss & Tom Dixon

  Closeup Kate Moss

  Etch Gold Tom Dixon


  0 0
 • 02/21/13--23:30: Norsk i London
 • Det er merkelig å gå rundt i London å høre norsk overalt. Jeg elsker London, men litt av magien forsvinner når man sitter på en bittelitten shabby Cafe på Camden med en annen norsk familie ved siden av. Denne gangen tok vi nok litt høyde for at barna er med på tur, så vi måtte innom turistfellene med stor T :) Vi har  til og med tatt en tur med London Eye! For ganske nøyaktig 20 år siden var jeg i London for første gang, siden har jeg vært her X-antall ganger og blir like forelsket hver gang jeg er her...

  En av de nordmennene jeg godt kunne tenke meg å møte er Magnus Pettersen, som har designet Concret serien. Akkurat nå har vi kun Tapedispenseren igjen, men settet kommer snart inn igjen det også. Magnus har også designet Tint lampene til resturanten Fru K på The Thief Hotell, og var nominert tilÅrets Nykommer til Bo Bedres designpris 2012.


  Magnus Pettersen Concrete

   Nina har hatt full kontroll mens vi har vært borte, og det er kjempegøy å se at dere har tatt så godt i mot ukens nyheter. Det er bare å glede seg, mer goodies i vente denne sesongen!


  0 0
 • 02/24/13--10:51: Grå Aubergine
 • Jeg elsker å jobbe med farger! Og under styilingene til Årest farge 2013 for Fargerike ble jeg helt forelsket i nyansen Grå Aubergine FR1106. Jeg er i gang med å male noen stoler i denne fargen som vi  skal på på hytta. Det kobber til å bli lekkert! Fargen er nydelig til den nordiske stilen med lyst treverk, betong og kobber, se bare her.


  Vi har kun en igjen av puffen fra By Nord og gir deg en god pris på den akkurat nå. På veggen henger postkort fra Ylva Skarp og en poster som jeg kjøpte på Liberty i London i høst. Og sjekk ut det gamle kameraet, det virker og tar superkule bilder! :)
  Lampe i betong og kobber... Jeg sier ikke mer! 

  Styling: Linda Elmin
  Foto: Sveinung Bråthen 
  Courtesy of Fargerike

older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 20 | newer