Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 07/05/13--02:21: DLM i ny fargepalett
 • Jeg elsker DLM bordet, og ekstra gøy er det jo at designeren Thomas Berntzen er en av guttene som fløy inn og ut av dørene hjemme hos familen Elmin i Århus. Verden er ikke stor! Tenk at han skulle designe en av de møblene som skulle ende opp med å bli en av våre bestselgere:) Nå har Thomas satt sammen en ny fargepalett på de populære bordene. Traff meg midt i hjertet og jeg vil ha alle! Hvilken er din favoritt?  0 0
 • 07/10/13--06:26: Sommerbilder
 • Jeg tar mange (utrolig mange) bilder i ferien, og i år skal vi ha et lite familieprosjekt. Vi har lyst på et lignende bilde som skal henge i gangen. Et bilde av slående natur, og asurblått hav, som skal minne oss om en perfekt sommer, et perfekt sted og en nydelig dag. Der vi skal er det nok ikke noe problem med å finne en godt motiv, så det blir et luksusproblem å velge ut ett når vi kommer hjem. Det er spennende å følge dere alle på instragram, der dere deler de nydeligste sommer minnene:)  Du finner meg under @hviit. Men de beste bildene tar jeg nok med Canon tenker jeg. Men først litt jobb...

  0 0
 • 07/14/13--06:11: Risotto a la Nicolas Vahé

 • Når jeg blir lei av grillmat og har lyst på en god og lett middag sverger jeg til Risotto.


  1 pose Nicolas Vahé Risotto  (300 g, nok til 6 foretter eller 4 hovedretter)
  1, 1 l vann
  2 ss olivenolie
  1 dl fløte
  100 gr parmesan
  Salt og Pepper.
  Kok opp vannet, og tilsett posens innhold. La det koke ved middels varme uten lokk i cirka 15 minutter, inntill vannet er fordampet Tilsett olivenolie. Tilsett fløten under omrøringer og til slutt revet parmesan og smak til med salt og pepper. Franz elsker den med sprø baconbiter på toppen:)

  0 0
 • 07/15/13--05:04: Arkitektur: Studio Sitges
 • Jeg kom i snakk med en hyggelig fyr her i Sitges og i løpet av få minutter fikk jeg en adresse til sted jeg bare måtte sjekke ut. Dette er ikke et hvilket som helst hus. Huset tilhører Studio Stiges som driver med utleie av location til filmer og reklame. Huset, alias HQ Studio Stiges er designet av den amerikanske arkitekten Tom Kunding, som hans aller første prosjket i Europa. Med en takhøyde på 5-7 meter i stuen, 4 meter høye glassvegger, flere masterbedrooms med tilhørende bad i marmor, en takterrase jeg ikke har sett maken til, er feriemodus blitt til jobbmodus og jeg er i gang igjen. I tillegg til huset har de også to studioer, som er noe av det mest imponerende jeg noen gang har sett. 

  0 0
 • 07/17/13--01:41: Alarm Dock fra Areaware
 • Selv om det er ferietid og kvelden ofte blir litt lange har jeg med vekkerklokke. Vi vil jo ikke sover bort dagen heller. Men jeg våkner alltid før klokken ringer, av varme solstråler som streifer føttene mine. Morgenrutinen består av yoga på terrassen med utsikt over byen og en deilig frokost sammen med resten av gjengen. Og så er det bare å kaste seg ut i hav eller basseng. Slettes ikke så ille.


  Med Alarm Dock fra Areaware har jeg fult batteri når dagen starter. Bokstavelig talt.  0 0
 • 07/21/13--10:30: All the stuff I need
 • Dette er min favorittveske denne sommeren. Franz holdt på å le seg ihjel da han så teksten, og mente at vesken burde være dobbelt så stor! Makan til frekkhet, he he he :) Men så er jo jeg som bærer rundt på alle mobiltelefoner, fire i tallet, kamera, vannflasker, kortstokk og postkort som skulle vært postlagt for lenge siden og en og annen småpose fra en butikk der vi fant noe vi bare måtte ha. Passe stor, mener nå jeg. Veskene finnes i med tre forskjellige motiver, pluss i stripet koral eller blå. Har du mye å bære på, anbefaler jeg de store veskene, de har vi brukt på stranden hver dag, helt perfekt i størrelsen.

  All the stuff I need Shoppingbag

  All the stuff I need Shoppingbag


  0 0

  Noe av det beste med å komme hjem etter en god, lang og varm ferie med de menneskene jeg elsker mest i hele verden er nettopp å komme hjem. H J E M. Jeg ser huset med nye øyne og har fått med meg tonnevis med inspirasjon, mest i hodet med også noe i kofferten. Jeg "pakker opp", som en ekstra sommergave til meg selv. Rom for rom. Alt er likt, men også så annerledes. Har du det også sånn?  I år, som i fjor, gir vi bort en sommergave til våre fine kunder som handler i nettbutikken. Siste utgave av Elle Decoration legges med alle ordrer over 500 kr.  0 0
 • 07/29/13--12:08: Skyggespill
 • Sommerkvelder...  utendørs på terrassen med gode venner, et glass eller to. Skulle ønske denne sommeren aldri vill ta slutt. Jeg forlenger følensen av sommerdagen med lykter ute, og de rustikke lyktene fra Tine K home gir et vakkert skyggespill som minner meg om eksotiske himmelstrøk. Og det er slett ikke dumt når man sitter hjemme på Lørenskog :)

  0 0
 • 07/31/13--01:19: Stol Nerd
 • Jeg elsker denne stolen og jeg elsker navnet, Nerd. For det er det jeg er. En nerd etter stoler. Denne stolen er designet av David Geckeler som vant prisen Muuto Talent Award 201. Stolen finnes i 8 nydelige farger. Personlig synes jeg det er finest med forskjellige farger rundt bordet.


  Kjøkkenet har fronter i ubehandlet tre, vakkert, vakkert. Jeg liker også at e har valt en hvit kran som gjør at oppvasksonen blir mer diskre. Noe å tenke på, kanskje? Legg merke til at også ventilatorhetten er kledd med tre. Det gamle bildet gir personlighet i stylingen. en mix av gammelt og nytt  blir aldri feil. Lampen og bordet er også fra Muuto, vi har de ikke på lager, men de kan bestilles :)  0 0
 • 08/01/13--03:20: Botaniske detaljer
 •  Hjemme hos oss er det alltid blomster på bordet, enten en bukett fra blomsterbutikken eller en sjarmerende miks plukket med en fin barnehånd. Andre ganger er det jeg som plukker med med noe fra hagen eller skogen. Disse mener vi kalte det ormegress da jeg var liten, men det heter kanskje noe annet? Vakkert ugress som jeg tok med meg hjem fra på løpeturen.

  Botanikk er teamet for Interiør og boligmessens stylistkonkurranse som med en
  fantastisk finale med speedstyling går av stabelen i Bergen i oktober. Jeg sitter i juryen sammen med stylistduoen Kråkvik & D`Oratzio  og redaksjonssjef i Elle Decoration Annicken Vargel. Send inn ditt bidrag her.  

  PS. Husk at en styling kan være så mye mer enn noe grønt i en vase, selv det er vakkert i seg selv. Bruk fantasien, lek, lek ,lek! Jeg gleder meg til å se :)

  0 0

  Jeg er ikke på det mest kreative om morgenen. Noe som blir bekreftet når jeg ser ned på tallerkenen med frokost. Så kjedelig at jeg i mange år ikke har spist frokost, det blir jo bare bortkastet tid! Jeg ble flinkere nå i februar, og da jeg fikk en bok med frokostoppskrifter til bursdagen min bestemte jeg meg for å spise frokost, hver dag. Nå når hverdag snart begynner igjen er det viktig med gode rutiner og en god start på dagen. Her er mine tips til en sunnere og bedre frokost.


  Det skal ikke bare smake godt, det skal se godt ut også.
   Jeg bruker glass fra Tine K Home til Yoghurten min.


   Yoghurt uten sukker, eller vanilje kesam som har mer proteiner. Ha i hakkede nøtter, jeg bruker valnøtter, og tørket frukt. Her får du en fin blanding av både proteiner og karbohydrater som gir en kickstart til hjernen.

  Frokostblandinger basert på korn. Disse har en del energi og karbohydrater, men det er typen karbohydrater som du godt kan få i deg. Velg en frokostblanding med minst  mulig tilsatt sukker og som samtidig inneholder mye fiber, og smaktilsett med friske eller frosne bær, frisk frukt, tørket frukt som rosiner og aprikos.

  Smoothie. Bland juice, frukt og bær i blenderen. Miks også inn litt proteiner i form av  yoghurt eller litt melk. Min favoritt er jordbær, banan og en dæsj hylleblomstsaft.

  Cottage cheese med bær. Dette gir deg proteiner fra cottage cheese, og bærene gir deg karbohydrater, vitaminer og antioksidanter. Prøv den nye med eple og pære med biter av grønne epler, litt valnøtter og et dryss kanel. Også supert om du blir litt fysen på kvelden.

  Fruktsalat med kiwi, eple, pære, banan, det jeg har av bær, og en en liten nevne valnøtter. Dette spiser jeg også sammen med cottage cheese eller kesam vanilje.

  0 0
 • 08/05/13--09:37: Nyheter fra By Nord
 • Ny sesong, nye kolleksjoner... så mange valg å ta! Vi skal på innkjøp i København på fredag og avlegger som alltid By Nord et besøk. Det er ikke mye nytt i kolleskjonen denne gangen, men jeg har allikevel funnet meg noen nye favoritter som VI BARE MÅ HA.... sengetøyet med hesteprint, de nye putene med dyreprint og pleddene. Her er noen snapshot fra den nye kataolgen. Hva synes du? Ser du noe du liker?


  By Nord fall 2013

  By Nord fall 201. Sengetøy Horse

  By Nord fall 2013


  By Nord fall 2013


  By Nord fall 2013

  By Nord fall 2013

  0 0
 • 08/06/13--12:45: Happy Pills
 • Da vi var i Barcelona måtte vi innom en butikk som Zara hadde funnet på nett. Hun er supergod på det der, og har en lang liste med godbiter som skal sees, smakes eller oppleves. Happy Pills var en kombinasjon av alt. Med både gluten- og sukkerfritt godteri, i fristende farger, nydelig emballasje og kult konsept ble dette en vinner for hele familien.
  Konseptet er rett og slett smågodt som lykkepiller i glass! Genialt! Dyrt, men genialt!

   Happy pills finnes på nett, men jeg anbefaler absolutt en tur butikken dersom du er i Barceona, du finner den i Carrer dels Arcs.  


  0 0
 • 08/08/13--12:29: Nyheter HAY
 • Vi fortsetter innkjøpsrunden i København og har funnet flere nye merker som dere kommer til å ELSKE! Det er bare å glede seg. Høstvarene har allerede begynt å komme inn og i løpet av neste uke kommer det enda mer. Vi har bestilt de nye putene fra HAY, men vi lurer allikevel på hvilke farger du liker best. Mine favoritter er Mint, Rose, Aqua og Petrol. Hvilke liker DU?
  0 0
 • 08/12/13--23:00: På øverste hylle
 • Noen favoritter fra kjøkkenhyllen en tirsdagmorgen; teboksen som stadig fylles opp, den fine skålen fra Muuto, og kokebøkene som gjelder akkurat nå. Vi er forresten i gang med en aldri så liten fornyelse av kjøkkenet, men det skal jeg vise deg en annen gang, nå ut på stylingjobb:)  0 0
 • 08/14/13--23:28: Nyheter Ferm Living
 • Så er den her. Den nye kollkesjonen til Ferm Living. Jeg synes det er fantastisk å se at de har utvidet kolleksjonen med mange, mange spennende nyheter som bygger opp under den kule stilen de er så kjent for. Jeg liker spesielt godt de nye tapetene, både i farget marmor og med gridmønster, som kan minne om NY fliser. Tekstilene i marmor er også lekre. Bordplater til Wirebasket, de nye fine hyllene, og garderobestengene med skinnrem.... oj oj. MÅ HA! Noe annet som også er helt nytt er den lille kolleksjonen med 8 kule postere. De liker jeg. Vil ha alle. Hva synes du? Ser du noe du liker?

  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News
  Nyheter Ferm Living AW2013 News

  Nyheter Ferm Living AW2013 News


  0 0
 • 08/16/13--01:38: Kjøkkenhåndkler
 • I vårt hvite kjøkken kan et kjøkkenhåndkle gjøre en stor forskjell. Akkurat nå er disse fra Hay og By Nord som tjenestegjør hos oss! Vi har hengt opp en stang og s-kroker på kortsiden av kjøkkenøya, slik at de er lett tilgjenngelige. Noen samler på sko, og jeg på kjøkkenhåndkler, jeg har så mange.
   Jeg hadde planer om å sy puter av noen også... men det er det ikke blitt noe av ennå.   0 0
 • 08/20/13--14:37: Nyhet: Bellino fra Kähler

 • Nok engang er vi forelsket i nyhetene fra Kähler. Denne gangen i en helt ny serie nydelige krukker med lokk. De har gitt den klassiske krukken med lokk og en akkurat passelig moderne tvist som gjør at jeg sa, ja takk, disse MÅ jeg ha!. Designet er i kjent Kählerstil; enkelt og avbalansert. Og med dype høstfarger skaper dette et fantastisk uttrykk. Fargepaletten er naturlig og nordisk med yndige nyanser av lilla, grå og brun, noe som passer perfekt til høstens fargetendenser. Krukkene har fått de vakre navnet Bellino og er designet av Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg som også står bak de populære seriene Omaggio og Love Song.  Aner jeg en grynende forelskelse hos deg også? Send meg gjerne en mail hvis du vil stå på venteliste :) Liten, som er 8 cm  høy, koster 199 kr. Medium, 12 cm  høy, koster 299  kr  og den store som er 16 cm høy koster 399 kr. De er til og med foodsafe, så jeg gleder meg til å servere aspargessuppe i disse når høsten virkelig kommer for fult!


  0 0
 • 08/22/13--13:54: Innkjøp i Lillestrøm
 • Vi har vært på messa i Lillestrøm, mest for å hilse på leverandørene siden vi allerde har gjort ferdig innkjøpene. House Doctor hadde en ny, stor, fresh stand... så da måtte vi jo bare legge inn en ordre til. Jeg liker at de har en evne til å fornye seg samtidig som de er tro mot sitt konspet og sin stil. Og da Nicolas Vahé lot oss få smake på noen av nyhetene (ja, vi snakker om sjokolade!) var vi ikke vonde å be. Dermed et en ny pall fra Ikast på vei til oss. Det er bare å glede seg! 


  Denne lykten fra House Doctor skal bli min! Du finner den her.


  0 0
 • 08/25/13--00:00: DIY: Maskingtape fjær
 • Zara, Nico og jeg liker å sitte samme og lage små prosjekter, og på den fine bloggen SMÄM fant vi disse fine fjærene som er laget av maskingtape. Og er det noe vi har i x-antall farger og ulike mønster er det nettopp tape. Klippe, klippe, klippe...


older | 1 | .... | 7 | 8 | (Page 9) | 10 | 11 | .... | 20 | newer