Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 20 | newer

  0 0
 • 02/26/13--09:38: God Morgen Norge
 • Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldiger i dag! Stas at dere likte innslaget på God Morgen Norge.  På noen raske minutter fikk jeg vist frem noen tips til vårfesten, men siden tiden gikk så fort og jeg har så mye på hjerte kommer jeg til å vise dere mer detaljer av de ulike bordene her på bloggen. Jeg starter meg å vise dere den som er mest vårlig. Jeg elsker kombinasjonen av lyseblått, natur og neongult. Det er noe friskt over det. 

  Sansredaktør Mary-Ann snakket om moodboards og planlegning månder i forveien. Jeg er dessverre ikke helt der og kan like gjerne lage en fest ut av familiemiddagen i helgen, uansett om det bare er oss fire eller om vi er 16 til bords. Her i huset skiller vi ikke på hverdag og festservise eller bestikk. Jeg vil bruke de fine tingene mine hverdag jeg, og har jeg overskudd til å gjøre litt ut  av borddekningen er det en bonus. Her er det nemlig Franz som står for maten (ja, jeg er heldig der!)


  Muffins i facet krus fra Bloomingville og bordkort av blomsterpinne fra Søstrene Grene. 


   Bestikket er dansk design på sitt beste, Kay Bojesen, og fås bl.a. på Illums Bolighus. 
  Sukkertøy, cellofanpose og klistremerke fra Søstrene Grene. 


  Jeg har brukt et kjøkkenhåndkle fra Hay som duk, tape på neonsnor som dekorasjon 
  og dne fineste papptallerken fra Nicolas Vahé og papirsugerør. Alt fra hviit.no, i sin beskjedenhet.


  Jeg liker å ha bestikk samlet i vaser, for hos oss dukker det ofte opp ekstra middagsgjester. 
  Vase, sugerør og skjærefjøl fra ..... ja nå kan du jo gjette :)

  Å, ja! Nå har redakjonen i Sans plukket ut vinnerene av Sans for fest magasinet er og det er:

     Kreativ-i-tet, Precious Home, Har en drøm, Fru Hansens Kreativitetet og Kjersti Haugen.
  Gratulerer! Send en mail til anette.sorum.wie@egmonthm.no med navn og adresse så er magsinet på vei til dere!

  0 0
 • 02/27/13--00:04: Dansk design og nordisk stil
 • Dansani er baderomsmøbler i dansk design, med håndverksmessige eksklusive detaljer og fantastisk funksjonelt. Myke former og rette linje som gir en elegant og praktisk løsning. Personlig er jeg veldig glad i kontraster, og har sansen for kombinasjonen av det hvite glatte porselenet og den røffe betongoverflaten på veggen.  

  Og hvorfor skal alle fire vegger på badet være like? Se så spennende det er med bruk av ulike materialer. Velger du baderomsmøbler og porselen av god kvalitet med et enkelt og moderne utrykk er det gøy å leke seg med farger, materialer og struktur på resten av interiøret. Akkurat nå er en nordisk stil med duse farger, bruk av tromlet skifer i ulike størrelser, betong og treverk noe av det jeg drømmer om på badet. Og denne utsikten selvfølgelig, men det blir det nok litt vanskeligere å få til ….


  Du finner mer inspirasjon på bloggen til Comfort.no

  0 0
 • 02/27/13--23:00: En god dag på jobb
 • I dag skal jeg ut på vakre Krosser gård og gjøre en styling for en av mine faste kunder, en styling jeg har gledet meg til lenge. Vi (fotografen med assistent, kunden himself og prosjektleder fra reklamebyrået, min assistent og jeg) har det alltid så gøy under foto, og storkoser oss veldig, ja nesten glugg ihjel! Så dette blir en fantastik dag. Jeg har pakket bilen full med de deiligste kaker og vakreste blomster, vi snakker VÅRSTYLING med stor V. Og hvis sola skinner litt dag også kan det jo ikke bli annet enn perfekt!

  Ha en super dag!


  Jeg gleder meg til jeg skal sette min egen Fiducia i vinduskarmen, fylt med vårblomster!

  0 0
 • 02/28/13--23:45: 5 fine ryddetips
 • I dag skal jeg bruke dagen på å rydde, både her i huset og på showroomet. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg får et akutt rydde og vaske behov når det begynne rå bli lysere ute og solen skinner. Og når jeg har ryddet her, skal jeg bruke noen timer på å rydde skrivebordet på macen og etiketteer på bloggen. Det er i alle fall planen. 

  Instragam @hviit

  Her er 5 fine ryddetips: 

  1. Det kan være smart  å dele opp ryddingen i mindre deler for ikke å føle at oppgaven er uoverkommelig. En fin metode å gjøre dette på er å rydde kun et rom pr. dag. Eventuelt kan du bruke stoppeklokke og rydde i f.eks. 1 time pr dag, eller velge ut et rom og rydde i 10 min. Barna mine synes dette er kjempegøy! Så koser vi oss etterpå!
  2. Lag et system for oppbevaring og behandling av post. Det er utrolig hvor mye rot det blir av reklame og uviktige papirer som ligger spredd over hele huset. Gjør det til en vane å ta en beslutning om hva som skal gjøres med hvert enkelt brev som kommer inn i huset. Det aller beste er å betale og arkivere (eller kaste) regningene samme dag de kommer.
  Visste du at hver eneste husholdning i Norge mottar i snitt 45 kilo uadressert reklame hvert eneste år? 45 kilo! På hjemmesidene til Grønn hverdag kan du bestille gratis “nei takk til reklame” klistremerker (du betaler kun porto) til å sette på postkassa. Ikke bare gjør du huset ditt mer ryddig, men også en god gjerning for miljøet. Abbonerer du på avisen følger det som regel med en del reklameinnstikk. Gjør det til en regel å kaste all uinteressant reklame med det samme du henter avisen.
  3. Gjør det til en vane å aldri legge deg om kvelden før kjøkkenet er ryddet og skitne kopper og kar enten er vasket opp, eller puttet i vaskemaskinen. Gjør det til en god vane å skylle og sette kopper og kar i oppvaskmaskinen etter hvert måltid. Har du ikke oppvaskmaskin, skyll og sett i oppvaskkummen. Vask opp etter hver middag og hver kveld.
  4. Hver gang du skifter klær, bestem deg for om det plagget du har på deg enten skal legges i skittentøysdunken eller kan legges inn i klesskapet igjen. Ikke bare sleng plagget på en stol eller på golvet. Det tar deg 10 sekunder å henge plagget tilbake i skapet!
  5. Rydd opp en gjenstand hver gang du forlater er rom. Det er utrolig hvor effektivt dette fungerer om du gjør det slavisk hver eneste dag. Det har jeg lært av mamma, men jeg har tendesen til å glemme det litt for ofte (Unnskyld mamma, skal skjerpe meg!)
  Tips om ryddetips fant jeg her. Teksten er bearbeidet av meg.


  0 0


  Electrolux Design Lab arrangeres i år for 11. gang. Tema for årets konkurranse er ”Urban Living” og designstudenter over hele verden får i år tre kategorier å velge mellom: Sosial matlaging, naturlig luftog uanstrengt rengjøring. I fjor ble det sendt inn over 1200 bidrag fra studenter over hele verden. Fra Norge hadde vi hele tre semifinalister og en finalist i denne prestisjefylte designkonkurransen; Lisa Frodadottir Låstad.
  Årets tema, Inspired Urban Living, er påvirket av «urbaniseringsveksten» der plass blir en mangelvare som følge av at stadig større deler av befolkningen flytter fra landlige områder til tett befolkede bomiljøer. Spørsmålet er hvilken rolle design kan spille for å sikre at vi er godt nok forberedt for en slik banebrytende sosial tilpasning? 

  Da jeg jobbet i Bo Bedre får noen år siden dekket jeg finalen i Zürich. I år skal jeg følge prossesen fra studentene leverer skisse, gjennom utvelgesesprossesen til siste fase av konkurransen der åtte finalister vil presentere sine bidrag for en jury bestående av verdenskjente fagfolk. Men før vi kommer så langt, inviteres studenter til å levere en skisse til designkonsept for et produkt, tilbehør, forbruksvare eller tjeneste innenfor konkurransens tema og kategorier.
  Noe for deg? Les mer på Design Lab blog


  For mer informasjon om konkurransen se; Electrolux Facebook pageTwitterFlickr,  Pinterest, og Instagram. PS. Electrolux har også mange andre spennende konkurranser med fantastikse premier, så det kan absolutt lønne seg å følge med!


  0 0


   Kay Bojesens bestikkserie Grand Prix er en av de vakreste bestikkseriene i verden. Han var opptatt av bestikket skulle ligge godt i hånden, det skulle fungerne både for fingrene og øynene. Og jeg kan ikke si meg mer enig, vi bruker der både til hverdag og til fest, både store og små i familien. Se hvordan jeg har dekket opp med Grand Prix Matt her. Bestikket  Bojesen tegnet i1938 vant Grand Prix på Triennalen i Milano i 1951, samme år som han designet den kjente figuren Apen, og fikk dermed navnet Grand Prix. Bestikket finnes i matt og polert stål. I samarbeid med Kaybojesen.com  gir jeg bort et 16 dels gavesett til en verdi av over 2400 kr. Legg igjen en kommentar om du vil ha matt eller polert stål, hvis du skulle vinne. Jeg blir kjempeglad om du vil like Kay Bojesen og Hviit på facebook, men gjør det bare hvis du vil:)

  Jeg trekker en vinner 18 mars. Lykke til!  Ta gjerne med deg denne knappen og del linken på bloggen din. Det setter jeg stor pris på :)

  0 0
 • 03/04/13--23:32: The Game is on
 • I går kom det en pall med House Doctor og vi var fra oss av glede. Nina Løp ut i bare tøflene og jeg kastet meg nesten rundt halsen på sjåføren. Nyheten har hun allerde lagt ut i nettbutikken. Lampen Game er det mange som har ventet på og nå er den endelig på lager. Den er høy, mørk og slank – lekker, lekker!

  Og ikke lenge etterpå ringte det på døren igjen, og denne gangen var det en pall me Tom Dixon som stod utenfor. Denne gangen ble sjåføren så overøst med godord at han faktisk rødmet litt! Nina inviterte ham faktisk inn, men han takket høflig nei, i redsel for å bli overfalt. Men det var jo selve pakkene VI var mest intressert i! I dag skal jeg lage en blomstrende sommerstyling! Sjekk instragram @hviit for snapshots.


  PS. Noen som vet hvordan jeg redigerer/sletter etiketter på blogger?


  0 0
 • 03/05/13--23:30: Design House Stockholm

 • The Work Lamp er vår store kjærlighet fra Design House Stockholm, som er et av våre nye merker denne sesongen. Jeg ELSKER den i gull, og den skal ligge få herdersplassen i gangen, eller på det nye badet. Har ikke bestemt meg ennå, jeg vet bare at jeg MÅ ha den. Fin eller hva?  0 0
 • 03/07/13--00:15: Nylansering hos IKEA
 • I går lanserte IKEA et helt nytt kjøkkensystem for pressen i Stockholm og jeg var invitert til å se verdensnyheten METOD som er i salg fra 15.april. IKEAs visjon er å skape en bedre hverdag for oss alle og med det nye kjøkkensystemet tøyes grensene for hva man kan gjøre med et kjøkken. Sokkellisten er blitt redusert fra 16 til åtte cm og med flere skruehull inne i skapene, er det mulig å eksperimentere med skuffenes plassering og skape løsninger som på alle måter tilfredsstiller egne behov og egen stil. IKEA kommer også med ledlys med sensor som kan monteres inni skuffer og skap, slik at lyset kun vil gå på når du åpner skuffen. En liten detalj som jeg elsker!

   En enklere monteringsteknikk med veggmonterte skinner er også noe jeg lot meg imponere av. Skinnene kommer i opptil 2 meters lengde og kan selvfølgelig kappes i ønsket lengde. Dagens montering av et kjøkkenskap kan jo nesten føre til samlivsbrudd, men med det nye systemet kan man i teorien klare å montere veggskapene alene, så sant du er sterk nok til å løfte selve skapstammen. Nå er det bare å feste skinnen til veggen, henge opp skapene pg låse dem på plass. Voila!

  Det nye kjøkkensystemet bygger på helt nye mål: benkeskapene er gjort høyere, fra 70 til 80 cm, og skapsbredden har målene 20/40/60/80/100 cm. Dybden er som før, benkeskap 62 cm, og overskap 37 cm. Kjøkkenstammene i kjøkkensystemet METOD finnes både i hvitt og svartbrunt, og kan kombineres med ca. 20 forskjellige stiler på fronter og 30 varianter av håndtak og knotter, noe som gir uendelige muligheter for å skape akkurat det kjøkkenet man vil ha. Dette er en god nyhet eller hva?

  Kjøkkenet med LAXARBY fronter og skuffefronter var et av åtte ulike stilene vi fikk se. Jeg likte kombinasjonen av det tradisjonelle interiøret og det superlekre lysende gulvet.   


  Takket være det store utvalget av forskjellige størrelser (20 cm – 100 cm) er det bare fantasien som setter grensene.  


  Det finnes over 1400 artikler i METOD-systemet og prisene ligger på samme niva som dagens FAKTUM  som det vil være mulig å kjøpe deler til i 2 år fremover, så ingen grunn til panikk.

  0 0
 • 03/08/13--00:41: Vår i huset
 •  Her et snapshot fra stylingen i tidligere denne uken. Ha en herlig dag så lenge! I dag skal jeg dekke bord til jentefesten!


  Huset i kommet i et sett med tre stk.


  0 0
 • 03/08/13--09:12: Gratulerer med dagen jenter!
 • Jeg har samlet sammen den fine jentegjengen på hytta, og vi skal feire kvinnedagen på vår egen måte. Vi har stått i bakken i hele dag og er ganske mørbanket. Knallblå himmel, sol og minus 3. Det har vært en perfekt dag. Nå skal vi kose oss med noen godt i glassene og en god middag. Men aller først, noen deilige drinker i sofaen. Dette er mitt bidrag til utfordringen, jenteparty på NIB. Sjekk de andre fine bidragene og bli inspirert!  Glass fra Ikea med navnlapper fra Søstrene Grene. Lykter fra Illums og Bloomingville.


  Skjærefjøl som bordbrikke, bestikk fra Kay Bojesen som er denne måndens Give Away. Serviett fra Tine K Home.


  Mine favoritter fra Tine K Home og Hay.


  Mojito på boks, sukker langs kanten og en drue på snei. Skål for oss jenter!


  Fortunecookie til alle!


  Og her skal jeg ligge i kveld! Puter fra Just og Hay og verdens fineste Budnadspledd.


  0 0
 • 03/11/13--01:12: Magnolia
 • Jeg elsker Magnolia. Nå er de å finne i blomsterbutikkene, og nok engang er det Mestergrønn som har de billigste. Til fotohsooten på tirsdag kjøpte jeg med meg noen bunter og i løpet av helgen blomstret de. På fredag fikk jeg også en fin hilsen fra Elle Decoration levert på døren, jeg viser deg hva det er på instagram i løpet av dagen. Nå skal jeg planlegge innhenting for morgendagen shoot, denne uken står fotodagen i kø.  Den gamle marmorvasen er favoritt sammen med Etch lysestakene fra Tom Dixon.
  Posteren kjøpte jeg med meg hjem fra Stockholm.


  Marmorbrett fra Hay og Etch lysestaker. Hånden er fra Camden Market i London,
   og den lille esken i messing har jeg kjøpt på auksjon. 

  0 0
 • 03/12/13--00:30: Fjell og Flora fra Fargerike

 • Fargrike har latt seg inspirere av norsk natur og norsk flora og har designet to nydelige tepper. Teppet Fjell har et klassisk fiskebensmønster (også kalt chevron) inspirerert av norske fjell. Flora har et mykt uttrykk, med et blomstermønster inspirert av den norske floraen vår. Det er sart og vakkert. På samme måte som Fjell kan kombineres med organiske mønstre kan Flora enkelt kombineres med de stramme, geometriske mønstrene.

  To av årets viktigste tendenser innenfor mønsterbruk, er geometriske og organiske mønstre. De geometriske mønstrene har sin hovedinspirasjonskilde fra arabisk interiør og arkitektur, og har blitt retolket flere ganger i etterkant. Sist på 60- og 70-tallet av blant andre David Hicks, og nå igjen på 2010-tallet. De organiske mønstrene som er aktuelle i dag, kommer i hovedsak fra Norge, Europa, USA, Sør-Amerika og Kina. Her er inspirasjon hentet fra flere stilperioder de siste 150 årene, men også lengre tilbake i tid.

  Og her må jeg få lov til å skryte litt... Er ikke bildene fine? Jeg elsker utrykket på begge bildene og ser super fornøyd med stylingen. Hva synes du? I dag skal jeg igang med en ny styling for Fargerike! Det blir en god dag på jobben, med andre ord!


  121204 Fargerike - tepper 13755

  Teppet Fjell med lenestoler og lampe fra Habitat. Pute fra Millas, bord fra Verket interiør og lysestaker og snurrebasser fra Bo Consept.

  potatoskin 001

  Flora med Chaiselong fra Habitat, puter fra Verket Interiør og Millas. Sidebord fra Millas. Lysestake, vase og pledd fra Hviit.no

  Styling Linda Elmin
  Foto Sturla Bakken
  Couresty of Fargerike


  0 0
 • 03/13/13--00:30: Offcut TOM DIXON
 • Stylingen i dag ligner litt på denne. Stor takøyde, litt N.Y industriloftstil. Jeg skal dekke et hvit langbord med knallfarger og lage en superkul lampe som skal henge over bordet. YES! Jeg skulle gjerne ha hatt med noen av disse Offcut krakkene fra Tom Dixon, men det ble det ikke denne gangen. Jeg har ikke funnet noen andre som har dem, så derfor bestiller jeg noen hjem fra England i kveld. De ligger ute i nettbutikken nå, så hvis du vil ha noen fra denne leveringen bør du hoppe ned fra gjerdet.
  Nå må jeg komme meg av gårde, dette blir en mindblowing bra shoot, det lover jeg deg! Snapshotene  legger jeg ut på instragram @hviit.no, vi sees der!

  Offcut Tom Dixon

  Neon, neon, neon! Ja takk!

  PS... I dag har vår fineste Nina bursdag! Sjekk ut den nye bloggen hennes og legg igjen en hilsen da vel!

  0 0

  Sønnen i huset har bestemtseg for å ta seg av av klesvask fremover. Gjett om jeg er glad for det! Så nå er det opplæring av sportering og vasketempraturer. Vi begynte med sengetøy, det kan jo ikke gå galt, det er bare å kjøre på og inn tørketrommelen etterpå. I går fikk vi disse superfine vasketøyskurvene fra House Doctor, så da har han alltid en liten bruksanvisning i nærheten. Er den ikke fin? Og jeg må bare si det... den koster 139 kr!

  0 0
 • 03/16/13--02:09: DIY påskeegg
 • Jeg får jo nesten julestemning av den snøen som laver ned i dag, men det er DIY påske som står på agendaen. Hele denne uken har jeg vært på foto, så helgen er det bare mammarollen som gjelder. Inspirasjonen til dagens DIY fant jeg hos Sköna Hem. For et par uker siden var jeg innom Nille, og kjøpe 15 cm påskeegg til bare 1 kr. Løp og kjøp! De skal vi male i dag, mens vi spiser opp alt snopet! Franz har vært i København siden torsdag og har signert en ny leverandør som kommer du kommer til å elske – gled deg! Jeg er helt fra meg av lykke, dette blir så bra!

  Påskeegg DIY

  Foto Anna Malin // Skona Hem

  PS. Husk Give Awayen der du kan vinne Kay Bojesen bestikk, den trekkes på mandag.

  0 0

   Da er vinneren av Kay Bojesen bestikket trukket ut og vinneren er Sessan med bloggen Lifetsyleblogs Send en mail med navn og adresse til linda@hviit.no så er bestikket snart på vei til deg. Hyggelig at dere likte Give Awayen... kanksje jeg burde ha en måndelig Give Away? Det er jo gøy å dele ut  så fine gaver! 


  Jeg lånte med meg bestikket på en styling der jeg spilte på matte og blanke kontraster, her er noen raske snapshots.


  Bestikket står i en krukke som er matt på utsiden og blank inni. Gullvasen har vært en favoritt lenge og nå er den kommet i en større størrelse. Liker den! Servietter fra Tine K Home


  Grønt i studio selv om det er gråvær utenfor, planten er fra Ikea.


  0 0
 • 03/20/13--00:30: Lunsj i Stockholm
 •  Da jeg var i Stockholm i forbindelse med lanseringen av den nye kjøkkenløsningen Metod fra Ikea besøkte vi Traverna Brillo. Eierne av Sturehof, Riche og Teatergrillen har åpnet sin fjerde og største restaurant. Denne gangen er de er inspirert av det italienske kjøkken. Jeg bestilte Hummerravoli , og det er det beste jeg noe gang har smakt. Dette var en forett, men neste gang bestiller jeg gjerne dobbel posjon som hovedrett.

  Vi fikk også en omvisning i nydelige lokalene for som de andre restaurantene er også denne restauranten er omgitt av barer i tillegg til et bakeri, en orangerie og en iskrem kafé. Den nye restauranten er utformet under ledelse av svenske interiørdesigneren Jonas Bohlin. Det er tøft, det er lekkert og det er SUPERTRENDY. Dette må du ikke gå glipp av hvis du skal til Stockholm!


  Jeg får litt Parisfeeling av denne delen av resturanten.


  Marmor, jeg er forelsket!


  Tusen takk Ikea, for en nydelig lunsj og herlig tur!

  PS. Metod kommer i varehusene 15. april, du kan lese mer om lanseringen her.  0 0
 • 03/20/13--09:26: Botanica mini
 • I går kom det paller med varer fra Kähler og i dag kom jammen to bilder med Ferm Living og House Doctor. Fine Nina jobber som gal for å legge ut alle varene. Jeg derimot klarer ikke å holde fingrene unna esken, selv om jeg har 1000 ting å gjøre. Jeg ble helt forelsket i Botanica Mini da jeg så de for første gang i November. Nå er de her, og jeg har allerde sørget for å få tak i et sett. Disse kommer til å gå unna, det ser jeg allerde! De støvete pastellene passer perfekt her hjemme hos oss. Fargene og former gjør de søte minivasene røfe og elegante på samme tid. Nå venter jeg bare på at blomstene i hagen skal titte frem under snøen, så jeg kan fylle de nye fine vasene mine med yndige blomster.


  Botanica Mini

  Botanica Mini


  0 0
 • 03/22/13--00:30: Nicolas Vahé Cookies

 •  Jeg har fått en dille... bakedille. Det skulle du ikke tro hva? Disse er lette å lage og farlige gode! Nå har til og med jeg fått husmorskreditt! Bra det snart er helg, for da er det lov:)


   Du trenger:
  1 flaske Chocolate & pistachio Cookie MIX, som du finner her.
  140 g mykt smør
  2 egg

  Tøm hele innholdet fra flasken i en bolle. Ha i 140 g mykt smør og to egg. Bland godt.
  Form deigen til 18-20 kuler. Legg dem på et stekebrett med bakepapir, med god plass imellom. Presse kulene lite flate. Stek cookiene i en forvarmet ovn ved 200 ° C i 8-9 minutter.

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | .... | 20 | newer