Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | newer

  0 0

  Endelig kan jeg fortelle deg en hemmelighet som vi har jobbet med den siste tiden. Vi, altså Design Bloggers United, har designet et duftlys i samarbeid med Skandinavisk! Johoo! Dette er så spennende! Duftlyset lanseres neste uke og er snart tilgjengelig i butikker over hele Europa, men allerede nå kan du forhåndsbestille det HER.


  Jeg elsker duftlys, men er allikevel veldig kresen på dufter. Dette lyset at en myk duft av amber, sjasmin og vanilje – en helt klar kommende favoritt. Vi ønsket å lage en hjemmekoselig og innbydende duft, noe som kan representere våre interesser i hjem og interiør, og valgte et navn som passer til. KOTO betyr nemlig hjem på finsk.

  Dette er et stort lys med fire veker og en brenntid på hele 75 timer. Laget av en blanding av parfyme, naturlig og mineral voks med veker av 100% bomull, alt støpt  et vakkert i munnblåst glass.

  Håper du liker det!
  Foto & styling Susanna Vento


  0 0
 • 08/12/14--00:45: Tid for høst?
 • Da kom regnet, og da kom "høsten" i mine øyne. Den siste tiden har jeg hatt så mye å gjøre at jeg nesten ikke har tid til legge meg når natten kommer. Men det er gøy, veldig gøy. Vi har et stort prosjekt på gang, men det kan jeg ikke røpe helt ennå. Men det jeg kan røpe er at nyhetene for høsten allerede er på vei inn. Denne vasen, Dot, er ikke en av høstens nyheter, men sist forsvant den så fort at jeg ikke fikk tak i en selv engang. Men denne gang var jeg rask nok, nå gjelder det bare å holde tempoet oppe resten av uken:)   0 0
 • 08/12/14--14:35: Ferm Living Fall 2014
 • Og DER kom den nye katalogen til Ferm Living. De fortsetter med sin fine og sterke grafiske-lette-retro-look, og har for alvor fått øynene opp for mørk marmor, svart, grønn og burgunder. En av mine favoritter er  nettopp lysestakene marmor, og den nye baderomserien i messing.  Denne høsten kommer til å bli fin, på mange måter! Marmorbordene kommer i slutten av september, men send meg en mail om du vil ha mer informasjon allerede nå.


  0 0
 • 08/17/14--09:13: En ny høst
 • Takk for en fin, vakker, varm og minnerik sommer, men nå er jeg klar for høsten! I allefall for høstnyhetene. Denne sesongen har vi lagt vekt på teksturer, kontraster og wow-detaljer. Dette er hva som skal flytte inn i min stue. Putene og vasen er allerede på plass, bordet kommer i slutten av oktober, jeg har allerede krysset av i kalenderen.

  Og ja, det stakkars kalenderen. Den er full og dobbbelt-booket hele uken. Jeg starter pressevisninger og innhenting på mandag, og så er det styling på dagtid og innkjøp på kveldene, og er jeg heldig rekker jeg en liten pitstop på messen i Lillestrøm fredag kveld. Men andre ord; høsten er her!
  0 0
 • 08/21/14--11:28: Stilrent soverom
 • Selv med gråtoner og lite farger er dette er soverom som roper høst. Jeg får lyst til å legge meg i sengen med en bunke magasiner og en aldri så liten kvikk-lunsj. Kanskje høre regnet tromme på vinduet, skrive noen nye to-do lister i en notabok, bare for å rydde litt i hodet. Eller  bare for å dagdrømme litt... For det skulle jeg ønske jeg hadde tid til nå: å gjøre ingen ting... September kanskje?


  Foto Anders Schønnemann for Mad&Bolig.


  0 0
 • 08/27/14--13:00: Få orden i garderoben
 • En ny sesong står for døren, og jeg er klar. Jeg har ryddet og sortert i klesskapene.  Klær som er fine ( og dyre) er lagt ut på bloppis, resten er sendt til Fretex. Da står jeg igjen med  kun klær jeg liker og klær om passer meg. Jeg har byttet ut alle hengeren med nye fine, tyne Hang hengere fra Hay. Jeg brukte 15 pakker a 5 hengere, og synes jeg har fått en nytt klesskap. 

  Her er mine 5 beste tips til rydding i garderoben.

  1. Tøm hele skapet og alle skuffer. Ta ut alt sammen.  Det vil gjøre det lettere å sortere og organisere ulike plaggtyper etterpå. Husk å rydde i undertøy og smykker også.

  2.  Fordel deretter alle klærne dine i tre hauger det du vil beholde, det du skal kvitte deg med og en kanskje bunke. Det du ikke vil ha sender du til Fretex eller selger på Finn.no eller Bloppis.no. ( Har du ikke brukt et plagg på to år, er det på tide å ta farvel)
  Så begynner det som er gøy. Prøv alt du vil beholde, fin nye kombinasjoner og prøv de med klær fra kanskjebunken. Voila, du har fått en ny garderobe uten å bruke en krone!

  3. Bruk tynne hengere så får du plass til mer. Strikkegensere og jeans kan legges i skuffer.
  4. Det finnes mange måter å organisere garderoben på. Noen arrangere ulike plaggtyper sammen, som bukser, skjorter, kjoler og skjørt for seg. Jeg er fan av fargesortering. Jeg har også to skap i kjelleren der jeg har de typiske sesongplaggene.
  5. Snu hengeren feil vei når du henger inn plaggene, og heng hengeren inn riktig vei igjen når plagget er brukt. Etter 4- 6 uker ser du lett hva som er dine favoritter og har du plass er det lekkert med et klesstativ og la plaggene du bruker ofte henger der.


  0 0
 • 08/30/14--09:58: Usynlig vakkert
 • BeoPlay S8 består av en subwoofer og to høyttalere. Det visuelle designet er i kjent Bang & Oulfsen stil; kul skandinavisk enkelhet med en tvisten som gjør det perfekt for alle som er interessert i design (og god lyd). Designet er så elegant og vakkert at det passer inne i alle interiører. Det var nesten så jeg måtte lete litt da jeg fikk disse pressebildene – hvor er de? Vekk med monsterstore høytalere i stuen! BeoPlay S8 leveres med alt du trenger: bordstand, veggfester og alle nødvendige kabler - du bare koble en lydkilde, du er klar.

  0 0
 • 08/31/14--23:59: Norsk design: Maria Aabel
 • Da jeg studerte klesdesign i mine tidligere år, gikk jeg i klasse med en jente som alltid, og da mener jeg alltid, levert de de fineste tegningene og de flotteste plaggene. Hun hadde glimt i øyet og en ståpå-vilje jeg aldri har sett maken til. Nå er hun ute med sin første kolleksjon under navnet Maria Aabel, og jeg er så stolt. Den er virkelig fin! Med en fargepalett i duse toner og myke kvaliteter i silke og ull er dette en kolleksjon som kommer til på bli godt mottatt. 


  Mine favoritter er den svarte silkekjolen med hvite kanter, blondekjolen og buksedressen. Vil du ser mer av kolleksjonen eller kanskje vil du forhandle den selv, kan du kontakte dem her.


  Foto // Kenneth A. Kristiansen

  0 0
 • 09/05/14--06:37: Fine fredagen
 • Fredag, den beste dagen i uka. Jeg runder av med kontorarbeidet om en times tid, setter fingrene ned i jorden for litt hagearbeid (fikentreet har begynt å springe ut igjen, i håp om en  snarlig ny sommer),  før jeg lager noe ekstra godt til middagen og synker ned i sofaen sammen med de jeg elsker høyest. Denne uken har jeg vært både høyt og lavt, og følte at jeg fortjener en til-Linda-fra-Linda-gave. Da var passet det jo fint at vi fikk inn så mange fine nyheter denen uken. Dette er mine tre favoritter som jeg tar med meg hjem.

  God fredag!


  0 0
 • 09/08/14--23:32: Putekrig
 •  Fløyel og bomull, paljetter i rosecopper og gull, mykt skinn og stramme geoemtriske mønstre. Nå er det på tide å fornye sofaen med vakre teksturer. Her er mine favoritt puter akkurat nå:
  0 0
 • 09/09/14--09:12: Nå er den min
 •  Denne skjønnheten måtte jeg bare ha da vi var på innkjøp. Jeg elsker at alle er litt ulike siden de er håndlaget. Grønnfargen på disse er bare nydelig og jeg kunne spredd de rundt i huset. Til smykker på badet, sjokolade eller småsnacks i stuen, til alle de så irriterende krydderposene på kjøkkenet eller... Ja, listen er lang. Men akkurat nå er den fin akkurat det den står. Kanskje jeg flytter rundt på den senere. Kanskje jeg bare skaffer meg en til...  Ligger ute i nettbutikken nå.  0 0
 • 09/11/14--23:57: En mester i grønt
 • Jeg skal ikke påstå at jeg har grønne fingre, men denne sommeren har jeg klart å holde liv i (nesten) alle plantene her hjemme. I  helgen skal jeg potte om stiklingene i større potter og krysser fingrene for at jeg ikke ødelegger noen skjøre røtter.  Jeg kjøper alltid med meg blomster hjem når jeg er på innhenting (og det er jeg jo veldig ofte), men den siste tiden har jeg blitt mer og mer fascinert av bare grønt, og når jeg sitter her og ser meg rundt er det faktisk ingen blomster her inne, bare grønt!

  Skal du kjøpe deg en plante denne høsten, anbefaler jeg Monstera. Den tåler en litt røff behandling (les: den overlever om du glemmer å vanne en gang eller to), og bladene er lekre i enkle vaser også, så her er det mye grønt for pengene!  Foto via Mestergrønn.


  0 0
 • 09/17/14--05:43: Et liv på insta
 • BoligDrøm har laget en spesialutgave, Instant Living, et blad inspirert av alle dere her på Instagram. Det kommer ut på mandag, men fra i kveld kan du vinne et eksemplar på min instakonto @hviit. Her er det masse kjentfolk (det vil si mange instakontoer som jeg følger), hjemme hos, en liten Insta-skole, og sammen med andre flinke stylister deler jeg mine tips og tanker rundt dette sosiale mediet som har tatt oss alle med storm.  Lever du et liv på insta eller med?

  Personlig synes det jeg det lett å både dele og like på instagram. Jeg opplever at det er en god tone, og en heiakultur med fremsnakking og ros. Og det liker jeg, for alle trenger inspirasjon og oppmuntring i en hektisk hverdag. Selv legger jeg ut og sjekker insta et par ganger om dagen om ikke mer. Gjerne mens jeg spiser lunsj, ser på TV, eller kanskje børster tenner om kvelden. Eneste ulempen med insta er at man blir litt hekta, eller hva synes du?

  Legg gjerne igjen en kommentar med ditt instanavn, så sees vi!

  0 0
 • 09/18/14--13:51: Inka inspirasjon
 • Jeg har fått øynene opp for inka inspirerte detaljer i interiøret, og jubler hver gang jeg åpner en ny eske med varer. Så mye fint som er kommet inn den siste uken. Her er noen av mine favoritter. Du finner dem i nettbutikken. God fredag!


  0 0
 • 09/21/14--10:48: Move
 • Kristina Krogh står bak denne nydelige illustrasjonen, og jeg elsker fargekombinasjonen. Jeg oppdager hele tiden nye strukturer og kan ikke la være å se på det. Det er nesten litt magisk.
  Du finner det her.  0 0
 • 09/24/14--09:03: Koto er kommet hjem
 • Om en liten uke reiser jeg til Amsterdam, der jeg skal møte mine fine kollegaer i Design Bloggers United. Jeg gleder meg til  å møte gjengen igjen, og jeg gleder meg til å utforske Amsterdam sett med  en designnerds øyne,  og ikke rosa skylapper som sist:) Det er så lenge siden jeg var i den byen, at det blir nesten som å være der for første gang. Jeg skal også holde et fordrag om styling under Meet The Blogger Conference. Er det noen som skal dit kanskje? Vi inviterer til dinnerparty, så si i fra om du vil stå på gjestelisten:)

  I samarbeid med Skandinavisk har vi (les DBU) designet et duftlys med det passende navnet Koto som betyr Hjem på finsk. Jeg har akkurat fått lyset levert på døren, og det dufter så nydelig. Du får tak i det her
  0 0
 • 09/28/14--07:53: Høst i hagen
 • For en herlig søndag! Etter en fantastisk bryllupsfest i går (fortsatt høy på livet og kjærligheten) var det deilig å nyte den friske høstluften  på terrassen i dag. Jeg har lekt med tanken om å gjøre en liten forandring i hagen, og brukte noen timer på å se igjennom magasiner og Pinterest etter inspirasjon. Nå tror jeg at jeg har landet på både stil og planter, så da er hagesenteret neste punkt på agendaen.   Planter fra Mestergrønn // Stol Hay // Pledd Chevron


  0 0
 • 09/29/14--11:46: Bakveggen
 • Det er ikke ofte jeg synes at en teglsteinvegg passer inn i et interiør, men her syntes jeg de har truffet blink med stylingen. Den stramme, men ikke hypermoderne sofaen og en fargepalett i svarthvit strammer opp og gjør veggen til et bakteppe uten at den tar for mye oppmerksomhet og roper romantikk og shabby chic. Nå er jo takhøyden her inne helt utrolig og jeg synes det er en vakker detalj med mursteinene som lager en bue over vinduet.
  Bilder fra Fantastic Frank  0 0

   I anledning lanseringen av høstens nyheter, invitererte NEFF til en hyggelig søndagsmiddag i landlige omgivelser, på vakre Geitemyra gård, midt i Oslo. Kjendiskokk og programleder for suksessprogrammet New Scandinavian Cooking, Andreas Viestad, stod for tradisjonsrike retter tilberedt på ny teknologi

  NEFF ønsker å blåse liv i den tradisjonelle søndagsmiddagen. Måtidet der familie og venner samles, spiser, ler og hygger seg. Da er det kanskje greit å servere mat som "lager" seg selv over tid i oven, og med tilbehør som gjør at både store og små kan hjelpe til med kokkeleringen. Jeg liker tanken, og vi skal så absolutt gjøre dette oftere hjemme, og kanskje på en helt vanlig hverdag også. Jeg burde ha tatt bilde av maten vi fikk servert, men den var så god at jeg hadde spist opp desserten før jeg kom på at jeg burde ha tatt noen bilder! Godt var det!

  Jeg fikk i oppdrag om å style teltet på gårdsplassen til middagen. For å skape følelsen av en innendørs stue hang opp tekstiler og fikk med en gang en lun atmosfære. På veggene hang jeg gamle malerier. Benkene dekket jeg med pels fra IKEA, og over bordet hang lamper med tekstilskjerm, også fra IKEA. Bestikket lånte jeg av Fiskars og glass, lyslykter og serviset Teema er fra Iittala
  0 0
 • 10/06/14--09:22: Pistache Studio
 • Jeg er helt utslitt etter å ha kommet hjem fra Amsterdam. Så mange inntrykk, så mye inspirasjon og i kjent stil, dessverre litt lite søvn.  På fredag inviterte jeg, sammen med mine flotte bloggekollegaer i DesignBloggersUnite, 30 kreative mennesker til middag. Middagen og festen var et høydepunktene på vår BloggersTour til Amsterdam. Det skal jeg fortelle mer om, men først må jeg bare vise deg de flotte lokalene,  Pistache Studio. Det hadde vært en drøm å ha dette som et studio, eller enda bedre som et hjem! 


  Foto // Susanna Vento

older | 1 | .... | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | newer